طرز تهیه شربت ریواس
طرز تهیه شربت ریواس
مواد لازم برای شربت ریواس
ریواس 1 کیلو
شکر 1 کیلو
طرز تهیه شربت ریواس
ابتدا ریواس ها را کاملا" با آب بشویید و با چاقو پوست آن را بکنید و مغز داخلی آن ، که کاملا" از پوسته خارجی جدا کرده اید و مغز سفید آن را به تکه های کوچک 8 سانتیمتری برش بزنید . سپس ریواس های خرد شده را در ظرف مورد نظر بریزید و شکر را به آن اضافه کنید.
شکر و ریواس را مخلوط کنید تا کاملا" ریواس ها به شکر آغشته شوند . این مخلوط را 24 ساعت فاقد حرارت در ظرف و بیرون از یخچال ( محیط خیلی گرم نباشد ) نگه دارید و هر 6 ساعت یک بار آن را هم بزنید تا شکر کاملا" به شیره و شهد تبدیل شود.
بعد از 24 ساعت شربت ریواس را از صافی رد کنید . اگر بعد از یک شبانه روز هنوز دانه های شکر در داخل ظرف مانده است می توانید آن را کمی حرارت دهید تا به شربت تبدیل شود . شربت آماده مصرف است . این شربت در هنگام استفاده باید با آب رقیق شود و در یخچال نگهداری شود .
نکات تکمیلی در مورد شربت ریواس
شربت ریواس جزو نوشیدنی - انواع شربت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
شربت ریواس را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .
چهارشنبه 17 خرداد 1396 3:39 PM
تشکرات از این پست
nargesza