طرز تهیه دمنوش زرشک
طرز تهیه دمنوش زرشک
مواد لازم برای دمنوش زرشک
زرشک 2قاشق غذاخوری
آب جوش 1قوری
طرزتهیه دمنوش زرشک
دو قاشق غذاخوری زرشک شسته شده را در یک قوری چینی ریخته و آب با دمای 80 درجه به آن اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت 10 دقیقه دم بکشد. نوشیدنی خوشرنگ شما آماده است در صورت تمایل آن را با نبات و یا عسل شیرین کنید.
فواید دمنوش زرشک
دم کرده زرشک مناسب برای درمان ورم و زخم معده و روده می باشد.
همچنین مناسب جهت درمان اسهالهای خونی یا زخم روده می باشد.
به دلیل وجود ویتامین B فراوان در زرشک، دم کرده میوه آن در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی دارد.
دمنوش آن ادرارآور و خلط آور است و برای خوشبو شدن دهان نیز استفاده می شود.
دمنوش زرشک نیز دارای خاصیت تصفیه کننده و ضدعفونی کننده خون، منقبض کننده عروق می باشد.
تقویت کننده قلب و کبد است.
زرشک صفرا آور بوده و در درمان سنگ کیسه صفرا بسیار مؤثر است.
بی اشتهایی را برطرف می کند.
فشار خون را پایین می آورد.
نکات تکمیلی در مورد دمنوش زرشک
به گزارش آکاایران: دمنوش زرشک جزو نوشیدنی - نوشیدنی گرم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5 دقیقه
و زمان طبخ و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
دمنوش زرشک را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
چهارشنبه 17 خرداد 1396 3:28 PM
تشکرات از این پست
nargesza
emamedavazdah
nazaninfatemeh
ms57bd45