0

طرز تهیه دلمه خیار

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه دلمه خیار

 
طرز تهیه دلمه خیار
 
 

http://cdn.akairan.com/akairan/user/10/20155521112850a.jpg

 

 

مواد اولیه دلمه خیار :

 

خیارسالادی

پنج عدد

100 گرم / 17 کالری

گوشت چرخ کرده

250 گرم

100 گرم / 320 کالری

رب گوجه فرنگی

یک و نیم قاشق سوپ خوری

100 گرم / 76 کالری

رب فلفل

یک قاشق سوپ خوری

نامشخص

پیاز

یک عدد

100 گرم / 5 کالری

گوجه فرنگی

یک عدد

100 گرم / 15 کالری

بلغور ریز کوفته ای

دو قاشق سوپ خوری

نامشخص

برنج

یک قاشق سوپ خوری

100 گرم / 360 کالری

کره

یک قاشق سوپ خوری

100 گرم / 737 کالری

پودر سیر

به میزان لازم

100 گرم / 246 کالری

شوید

به میزان لازم

100 گرم / 25 کالری

نعنا خشک

به میزان لازم

100 گرم / 279 کالری

نمک

به میزان لازم

100 گرم / 0 کالری

سماق

به میزان لازم

100 گرم / 0 کالری

روغن مایع

به میزان لازم

100 گرم / 900 کالری

فلفل قرمز

به میزان لازم

100 گرم / 22 کالری

 

طرز تهیه دلمه خیار :

 

*. خیارهای سالادی را شسته، به تکه های 10 سانتی متری برش می زنیم و داخل آن ها را طوری خالی می کنیم که ته آن ها بسته بماند.

*. پیاز را نگینی خرد کرده و آن را با گوشت چرخ کرده، رب گوجه فرنگی، رب فلفل، پودر سیر، شوید، نعنا خشک، پودر فلفل قرمز، نمک، برنج، بلغور و کمی روغن مایع مخلوط می کنیم و ورز می دهیم.

*. سپس از مواد گوشتی داخل خیارها را پر می کنیم و روی آن ها یک برش گوجه فرنگی قرار می دهیم.

*. دلمه ها را در قابلمه می چینیم. دانه های سماق را که از شب قبل خیس کرده ایم، از صافی رد می کنیم و رب گوجه فرنگی را با آب سماق رقیق می کنیم.

*. در قابلمه دلمه ها می ریزیم و چند تکه کره روی آن ها قرار داده و می گذاریم تا دلمه بپزد.

 

خواص شوید :

 

*. تخم شوید اثرات درمانی زیادی دارد منجمله بعنوان ضدتشنج ، ضد درد ، نفخ شکم ، ادرار آور و برای تقویت معده بکار می رود . برای کسانی که اشتهای زیادی به غذاندارند و لاغر هستند تخم شوید بهترین دارو است زیرااشتها را زیاد کرده , معده را تقویت می کند و انرژی به بدن می دهد . تخم شوید را می توان برای ناراحتی معده، بی خوابی و ضد گاز معده بکار برد .

 

چهارشنبه 17 خرداد 1396  3:21 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها