طرز تهیه دلمه لواش
مواد لازم دلمه لواش :
گوشت چرخ کرده
|
یک کیلو
|
100 گرم / 240 کالری
|
پیاز درشت
|
1 عدد
|
100 گرم / 5 کالری
|
نمک و فلفل
|
به مقدار دلخواه
|
100 گرم / 0 کالری
|
نان لواش
|
به مقدار لازم
|
100 گرم / 250 کالری
|
رب گوجه فرنگی
|
1 قاشق سوپخوری
|
100 گرم / 76 کالری
|
زعفران
|
به مقدار دلخواه
|
100 گرم / 310 کالری
|
روغن
|
250 گرم
|
100 گرم / 900 کالری
|
روش تهیه دلمه لواش :
*. پیاز را خرد کرده و آن را در روغن سرخ نموده و گوشت چرخ کرده را با آن مخلوط کنید.
*. وقتی که کمی سرخ شد ، رب گوجه فرنگی و فلفل و نمک و بلاخره زعفران با مقداری آب رویش بریزید و آنقدر بگذارید تا آبش تمام شود.
*. از نان لواش قطعات چهارگوش بریده مقداری از مایه فوق را در آن برزید و بصورت دلمه در آورید و در کره سرخش نمائید.
خواص گوجه فرنگی :
*. گوجه فرنگی سرشار از ویتامین های C و A ، اسیدفولیک یا بتا کاروتن و مقدار کمی ویتامین های گروه B شامل B1، B2، B3، B5 و همچنین دارای مواد معدنی مختلف شامل کلسیم، فسفر، پتاسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، کمی آهن، مس و روی نیز هست.