0

مسقطى خامه پسته

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

مسقطى خامه پسته

مسقطى خامه پستهمواد لازم

 

نشاسته - 200 گرم
شکر - 200 گرم
آب - یک لیتر
گلاب - نصف پیمانه
عرق هل - دو قاشق سوپ خوری
خامه - 100 گرم
پودر پسته – یک چهارم پیمانه
 
 
 
 
طرز تهیه
 
نشاسته را در آب حل کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شفاف شود.
 
به آن شکر، گلاب، عرق هل و پودر پسته را اضافه کنید و آن قدر هم بزنید تا خط قاشق روی آن بماند.
 
سپس از روی حرارت بردارید، خامه را به آن اضافه کنید و در قالب دلخواه بریزید و تا وقتی که کامل خودش را بگیرد، داخل یخچال قرار دهید.
 
نکته : قبل از اینکه داخل قالب بریزید، قالب را مقدار کمی چرب کنید، با این شیوه وقتی قالب را برمی گردانید، خیلی راحت از داخل قالب جدا خواهد شد. مانند برگرداندن ژله ابتدا کناره های مسقطی را با نوک چاقو از ظرف جدا کنید و سپس داخل ظرف سرو برگردانید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 17 خرداد 1396  10:52 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها