0

وابستگي دانشگاه‌ها به منابع دولتي كاهش يابد

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

وابستگي دانشگاه‌ها به منابع دولتي كاهش يابد

89/10/20 - 17:20
شماره:8910201201
نسخه چاپي ارسال به دوستان
معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه تبريز:
وابستگي دانشگاه‌ها به منابع دولتي كاهش يابد

خبرگزاري فارس: معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه تبريز گفت: وابستگي دانشگاه‌ها به منابع دولتي بايد كاهش يابد و دانشگاه نياز خود را از طريق صنايع و درآمدهاي پژوهشي تأمين كند.

به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز، علي رستمي ظهر امروز در مراسم تجليل از پژوهشگران برتر حوزه تحقيقات آب بر ضرروت ثروت‌افزايي پژوهش در كشور تأكيد كرد.
وي با اشاره به وجود شرايط مستعد توسعه در كشور اظهار داشت: زنجيره‌اي كه بتواند قابليت‌هاي توسعه كشور را همراه كند، وجود ندارد و همواره از عدم محقق شدن توسعه كشور با وجود ظرفيت‌هاي موجود گلايه مي‌شود.
معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه تبريز يادآورشد: عزم ملي و وحدت‌نظر در كنار بهره‌گيري از تجربيات موفق و ناموفق توسعه در ديگر كشورها از محورهاي اصلي توسعه هستند.
وي وجدان‌كاري، انضباط اجتماعي و فراگير بودن فرهنگ صنعتي در كشور را موجب رشد و توسعه دانست و گفت: نهادينه شدن فرهنگ صنعتي موجب رشد كشور شده و افراد جامعه را همواره به يافتن راه‌حل‌هاي جديد براي بهتر زيستن ترغيب مي‌كند.

* ارتباط صنعت و دانشگاه در كشورهاي مختلف جهان يك امر بديهي است
رستمي تصريح كرد: عوامل و اركان اصلي در چرخه توسعه كشورها مبتني بر اهداف، سياست‌ها، منابع و سازمان‌هايي است كه موجب تربيت كارآفرينان و توسعه تكنولوژي مي‌شود.
وي ارتباط صنعت و دانشگاه در كشورهاي مختلف جهان را يك امر بديهي و مسلم دانست و گفت: بر خلاف كشور ما در كشورهاي ديگر دانشگاه‌ها وابستگي خاصي به صنايع دارند و حمايت گسترده‌اي از دانشگاه‌ها صورت مي‌گيرد.

* وابستگي دانشگاه‌ها به منابع دولتي بايد كاهش يابد
معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه تبريز در ادامه بر ضرروت قطع وابستگي دانشگاه‌ها به منابع مالي دولت تأكيد كرد و اظهار داشت: دانشگاه‌ها بايد بتوانند از طريق ارتباط با صنايع و سازمان‌ها نياز خود را برطرف كنند و وابستگي به دولت نداشته باشند.
وي از توجه دولت به خودكفايي دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: دولت با رويكردي صحيح سياست خودكفايي دانشگاه و تامين درآمد دانشگاه‌ها از طريق همكاري با صنعت را مورد توجه قرار داده است كه نتيجه اين سياست افزايش ارتباط صنعت و دانشگاه است.
رستمي انعطاف كامل ساختاري در سازمان‌ها را در راستاي توسعه يادآور شد و اظهار داشت: به ‌روزرساني سازمان‌ها براي تعامل با جامعه و ارتقاي همكاري سازمان‌ها با دانشگاه‌ها و مراكز علمي موثر است.

*رويكرد پژوهش‌هاي جدي در كشور طي 20 ساله گذشته آغاز شده است
معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه تبريز تأكيد كرد: بايد ارتباط دوسويه و سودآوري ميان دانشگاه و صنعت وجود داشته باشد و طرفين به سود مطلوب خود برسند.
رستمي با شتاب پژوهشي در كشور اشاره كرد و گفت: رويكرد پژوهش‌هاي جدي در كشور طي 20 ساله گذشته آغاز شده است و نتايج قابل توجهي را در اين راستا شاهد هستيم.

* دانشگاه تبريز 600 مدير توانمند علمي دارد
وي در ادامه به رويكرد علمي و پژوهشي در دانشگاه تبريز اشاره كرد و افزود: دانشگاه تبريز طي سال‌هاي اخير در راستاي فعاليت‌هاي پژوهشي گام‌هاي خوبي برداشته و اين رويكرد ادامه دارد.
معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه تبريز گفت: در حال حاضر دانشگاه تبريز 600 مدير توانمند علمي دارد و بايد از اين توان در راستاي خودكفايي دانشگاه و پروژه‌هاي علمي ثروت‌آفرين استفاده كرد.

 
 
دوشنبه 20 دی 1389  10:36 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها