10 هزار ميليارد ريال طرح آماده جذب سرمايهگذاري است
گروه استانها / حوزه آذربايجان شرقي
89/10/20 - 16:14
شماره:8910201184
در آذربايجان شرقي؛
10 هزار ميليارد ريال طرح آماده جذب سرمايهگذاري است
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان صنايع و معادن آذربايجان شرقي گفت: 10 هزار ميليارد ريال طرح براي جذب سرمايهگذاري در استان وجود دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز، علي مسافري ظهر امروز در جلسه كار گروه اقتصادي و توليدي آذربايجان شرقي از روند مطلوب و منحصر به فرد سرمايهگذاري در آذربايجان شرقي خبر داد.
وي اظهار داشت: استقبال از سرمايهگذاري در استان زياد شده و روند خوبي در اين راستا وجود دارد.
رئيس سازمان صنايع و معادن آذربايجان شرقي افزود: 10 هزار ميليارد ريال طرح براي جذب سرمايهگذاري در آذربايجان شرقي وجود دارد.
مسافري گفت: اين طرحها تنها براي ماه بهمن پيشنهاد شده و آماده جذب سرمايهگذاري كه روندي رو به رشد و منحصر به فرد در كشور است.
رئيس سازمان صنايع و معادن آذربايجان شرقي گفت: در سال گذشته 500 ميليارد تومان طرح براي كل سال معرفي و آماده جذب سرمايهگذاري شده بود در حالي كه تنها در ماه بهمن امسال اين حجم از سرمايهگذاري صورت گرفته است.
وي تأكيد كرد: سرعت سرمايهگذاري در آذربايجان شرقي در كشور بينظير است و در هيچ استاني، حتي استان تهران نيز اين روند وجود ندارد.
مسافري با بيان اينكه روند رو به رشد سرمايهگذاري در استان پديدهاي آني نبوده است، تصريح كرد: مجموعه اقداماتي كه در دو سال گدشته صورت گرفته اين موفقيت را در استان به وجود آورده است.
رئيس سازمان صنايع و معادن آذربايجان شرقي گفت: طرحهاي خوبي در استان وجود دارد اما بايد كساني كه توانايي سرمايهگذاري و به پايان بردن اين طرحها را دارند، شناسايي شده و وارد عرصه فعاليت شوند.
وي با اشاره به مديريت دولت و وزارت صنايع در كاهش تبعات تحريمها بر اقتصاد كشور و استان بيان كرد: در مورد وضعيت بانكها، گمركات و شركتهاي توليدي بررسي مستمر صورت ميگيرد و نحوه تعامل با شركتهاي خارجي كه ميتوانند حمايتهاي بانكي و اعتباري داشته باشند مورد توجه مسئولان قرار گرفته است.
رئيس سازمان صنايع و معادن آذربايجان شرقي اظهار داشت: بر اساس دستورالعمل كشوري از بزرگنمايي تحريمها بايد خودداري شده و در كاهش اثرات سياسي تحريمها اقدامات مؤثر بايد مورد توجه شود.
مسافري اتخاذ روشهاي مطلوب براي خروج ارز از كشور را در راستاي خنثيسازي تحريمها مؤثر دانست و تصريح كرد: استفاده از توان حداكثري سيستم بانكي و نيز استفاده از ظرفيت بانكي كشورهاي واسطه نيز بايد مورد توجه باشد.
وي در پايان خاطرنشان كرد: واردات بيرويه در كالاهاي مصرفي يك آسيب جدي است كه در اين زمينه مسئولان كشوري تأكيد بر كاهش زمينههاي ورود كالا دارند.
دوشنبه 20 دی 1389 10:33 PM
تشکرات از این پست