0

بیرین: شاید در این تابستان راهی بارسا شوم

mohammadtorres
mohammadtorres
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 21972

هکتور بیرین، مدافع آرسنال شایعات در مورد پیوستنش به بارسلونا را تایید کرد و گفت که این انتقال محتمل است.

به گزارش "ورزش سه"، کاتالان ها به دنبال جذب یک مدافع راست مطمئن هستند. در این مدت چندین بازیکن جذب آبی اناری ها شده اند ولی نتوانستند کارایی مثل دنی آلوس برای آنها داشته باشند. بیرین که سابقه حضور در تیم های پایه بارسلونا را دارد، از اهداف اصلی آبی اناری هاست و مدافع اسپانیایی نیز مایل به بازگشت است.

او گفت:" هیچگاه معلوم نیست که چه اتفاقی رخ خواهد داد ولی من قرارداد دارم و پس از پشت سر گذاشتن یورو زیر 21 سال و تعطیلات باید به آرسنال بازگردم. واقعیت این است که هر بازیکنی دوست دارد در چمپیونزلیگ بازی کند، مخصوصا اینکه من در دو سال اخیر در آن حضور داشته ام. به عنوان یک تیم نتوانستیم صعودمان را قطعی کنیم و این هدفی است که فصل بعد روی آن کار خواهیم کرد ولی به عنوان یک بازیکن، تاکید می‌کنم که این رقابت ها، رقابت های مهمی است.

خیلی فوق العاده است که باشگاهی مثل بارسا به دنبال جذب شما باشد، باشگاهی که در آن بزرگ شده ام. در حال حاضر چیزی نمی‌دانم. من بازیکن آرسنال هستم ولی هر چیزی ممکن است رخ دهد.

زندگی در لندن عالی بوده، خانواده من در این شهر جا افتاده اند، هر چند که به دلایل خانوادگی باید به بارسلونا بازگردیم. این روزها برایم سخت تر می‌گذرد زیرا من خانواده دارم، به آنها وابستگی زیادی دارم و زندگی برایم بدون آنها چالش بزرگی خواهد بود. خیلی اتفاقات ممکن است در این تابستان رخ دهد."

سه شنبه 16 خرداد 1396  6:32 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها