برنامه نویسی طراحی وب سایت
برنامه نویسی طراحی وب سایت
برنامه نویسی طراحی وب سایت : در واقع منظور از برنامه نویسی یا کد نویسی استفاده از یک سری کد ها و اسکریپت های به خصوص در راستای ایجاد و طراحی سایت می باشد . کد های به کار رفته در یک طراحی وب سایت می توانند به صورت آماده تهیه شده باشند یا از طریق شخص برنامه نویس تولید شوند . کد های یک وب سایت در واقع می بایست در یک قالب کاملا مشخص تولید شوند تا نهایتا به وب سایتی زیبا تبدیل شوند . توسعه وب سایت ها دو عملکرد کلی را به همراه داشت . یکی ازز آن ها طراحی سایت و دیگری برنامه نویسی وب سایت می باشد که برای هر یک از این مباحث زبان های برنامه نویسی بخ خصوصی برای تولید یک وب سایت موجود می باشند . در ادامه با برخی از این زبان های برنامه نویسی پرکاربرد آشنا خواهیمم شد .
طراحی سایت با زبان HTML :
زبان برنامه نویسی HTML در سال 1989 میلادی از سوی گروه برنزلی معرفی گشت . در اصل پیکربندی و ساختار یک صفحه در فضای مجازی بر اساس زبان برنامه نویسی HTML می باشد که در دنیای توسعه دهندگان به آن تگ گفته می شود . اگر بخواهیم شکلی کلی از یک تگ زبان HTML را برای شما توضیح دهیم می بایست گفت تمامی اطلاعاتی که می خواهید برای مخاطبین قابل نمایش باشد را می بایست در میان این تگ ها جای دهید . به بیان دیگر زبان HTML زبانی برای نشانه گذاری کاراکتر های صفحات طراحی وب سایت می باشد .
طراحی سایت و زبان برنامه نویسی CSS :
با استفاده از این زبان برنامه نویسی طراحان وب سایت قادر خواهند بود در بخش های گوناگونی از وب سایت نظیر رنگ فونت ها ، نوع فونت ها و رنگ بندی پس زمینه تغییراتی اعمال نمایید . در واقع این زبان برنامه نویسی زبانی برای آرایش انواع کاراکتر های یک طراحی سایت می باشد .
طراحی سایت و زبان برنامه نویسی Javascript :
زبان جاوا اسکریپ از زیر شاخه های زبان های اسکریپتی است که قابلیت جایگیری در میان کاراکتر های صفحه را دارد و کاراکتر مورد نظر طراحی سایت را مورد کنترل قرار دهد . نا گفته نماند در تمامی مرورگر های موجود زبان جاوا اسکریپت به صورت پیش فرض فعال شده است .
3 نکته ی مهم در ساخت و طراحی سایت
ساخت و طراحی وب سایت
3 نکته ی مهم در ساخت و طراحی سایت : در مبحث امروز 3 نکته را برای شما کاربران عزیز جمع آوری نموده ایم که بهتر است پیش از آغاز ساخت و طراحی سایت نگاهی به آن ها داشته باشید .
عدم استفاده از ترکیب رنگ آبی و قرمز در طراحی سایت :
اصولا استفاده از رنگ قرمز برای متن های یک وب سایت به هیچ عنوان توصیه نمی شود به خصوص برای متن های عظیم این رنگ به هیچ عنوان مناسب نمی باشد . بدترین ترکیب رنگ ، متن قرمز با پس زمینه ی آبی رنگ می باشد . این موضوع که محتوای شما برای کاربر قابل خواندن باشد از اهمیت بالایی برخوردار می باشد .
پاپ آپ های مزاحم در طراحی سایت :
یکی از مسائلی که به شدت کاربران و بازدیدکنندگان فضای مجازی را آزرده خاطر می نماید ظاهر شدن پنجره های پاپ آپ در مانیتور آن ها می باشد . حتی در وب سایت های بزرگ نیز اگر کاربردی به محظ ورود با پاپ آپ ها مواجه شود به احتمال زیاد آن وب سایت را ترک و به طراحی سایت دیگری مراجعه خواهد نمود . این دسته از پاپ آپ ها بسیار آزار دهنده می باشند .
ساخت و طراحی سایت
حذف شمارنده ها از طراحی سایت :
آیا دلیل قانع کننده ای برای نمایش تعداد بازدید کنندگان وب سایت تان دارید ؟ اگر پاسخ شما خیر می باشد از انجام این امر صرف نظر نمایید زیرا به طور کلی نمایش بازدید از یک وب سایت هدف خوبی نمی باشد . فرض کنید وب سایت شما بازدیدکننده کمی دارد ؛ در این صورت اگر طراحی سایت شما دارای شمارنده باشد و کاربران آن را با تعداد پایین مشاهده کنند ، این حس به آن ها منتقل خواهد شد که طراحی سایت شما حاوی اطلاعاتی کاربردی نمی باشد و سایت شما دارای محبوبیت نیست . بر همین اساس کاربران وب سایت شما را به آسانی ترک نموده و به وب سایت های رقبا مراجعه می نمایند . از این رو بهتر است برای پیگیری تعداد بازدید های صورت گرفته از وب سایت تان از نمایش آمار در طراحی سایت استفاده نکنید .