0

مبحث 132 طرح صالحین: «سرنوشت»

mty1378
mty1378
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7386

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

"وَ أَن لَّيْسَ لِلْإِنسَانِ إِلَّا مَا سَعَى‏ : بر آدمی جز نتیجه تلاش وی چیزی نیست"

خدایــــــــــا سرنوشت مرا خیر بنویس
تقدیری مبارک
تا هرچه را که تو دیر می خوای زود نخواهم
وهرچه را که تو زود می خوای دیر نخوام

با عرض سلام و ادب؛

مبحث این هفته راسخون راجع به «سرنوشت» میباشد.

همانند هفته های قبل، منتظر نظرات دست نویس شما هستیم

سؤالات مبحث این هفته:

تقدیر و سرنوشت انسان به دست کیست؟

در قرآن آمده که خدا از آینده انسان آگاه است و سرنوشت هر فردى را مى ‌داند، پس چرا ما را آفریده است، و سرنوشت تعدادی رو خوب و دیگری رو بد قرار داده؟

آیا سرنوشت قابل تغییر است؟ 

* اگر سرنوشت فردی در دست شما بود چه میکردید؟ در حدأقل 7 خط بصورت تعریف داستان زندگی شخص بنویسید. (امتیاز ویژه-کمتر از ۷ خط با فونت و سایز پیشفرض شامل امتیاز ویژه نمیشود)

**لطفا تمامی مطالب خود را دستنویس ارسال کنید و از ارسال انبوه مطالب کپی-پیست خودداری کنید. در صورت مشاهده مطالب کپی-پیست، حذف خواهند شد**

یک شنبه 14 خرداد 1396  3:04 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 farshon ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh ehsan007060 rasekhoon_m mansoor67 shayesteh2000 zinab84 sungift farashbandzare r_hasti_r
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:مبحث 132 طرح صالحین: «سرنوشت»

باسلام

سرنوشت هرکس دردرجه اول دست اعمال خوداوست،فراموش نکنیم که بامقوله قسمت فرق میکنه ،سرنوشت روخودانسان تعیین میکنه ،بهش شاخ وبرگ میده،انسان میتونه بااراده ایکه داره راه خوب روازبدتشخیص بده پس سرنوشت هرفردبستگی به نحوه انتخاب راه زندگی خودش داره.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 15 خرداد 1396  12:05 AM
تشکرات از این پست
amirali123 ravabet_rasekhoon ehsan007060 zinab84 r_hasti_r
farshon
farshon
کاربر طلایی1

همانطورکه می دانیم اصلاهدف خلقت مابه کمال رسیدن خودمون هست بنابراین خداوندباریتعالی انسان رابه همراه خوب وبددنیوی آفریده وقوه تمیزوتشخیص روبه اوعطاکرده وهمین باعث تمیزانسان ازحیوان شده که آنجاییکه ازانسان بعنوان اشرف مخلوقات یادمی نمایدپس نتیجه می گیریم چنین انسانی بادرایت ونیروی عقل قادربه تصمیم گیری وانتخاب خوبیهاازپلیدی هاست.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 15 خرداد 1396  12:13 AM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1

بنظرمن ابتداخداوندسرنوشت رابرای انسان تعیین می کندمی گویندسرنوشت هرشخص برپیشانی اونقش بسته است که باچشم دنیوی نمی توان دیداماپس ازآن هرگونه جهت وزاویه ای بااراده وعقل وهوش انسان باتوجه به انتخاب راه ازچاه صورت خواهدپذیرفت.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 15 خرداد 1396  12:16 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon ehsan007060 zinab84 r_hasti_r
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

آيه «انّ الله لا يُغيِّرُ ما بقوم حتّي يغيّرو ما بانفسهم»[1] خداوند سرنوشت هيچ قومي و «ملّتي» را تغيير نمي دهد مگر آنكه آنها خود تغيير دهند، كه در دو مورد از قرآن با تفاوت مختصري آمده است، يك قانون كلي و عمومي را بيان مي كند، قانوني سرنوشت ساز و حركت آفرين و هشدار دهنده!

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

دوشنبه 15 خرداد 1396  12:18 AM
تشکرات از این پست
farshon ravabet_rasekhoon ehsan007060 zinab84 omiddeymi1368 r_hasti_r
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

* اگر سرنوشت فردی در دست شما بود چه میکردید؟ در حدأقل 7 خط بصورت داستان بنویسید.

خب به طور کلی خداوند حکمتی دونسته که سرنوشت انسانها رو به یکدیگر نداده البته این حرفی رو که من میزنم کلی و ریشه ای منظورم هست وگرنه همه میدونن متاسفانه ( برای انسانهای بد ) خوشبختانه ( برای انسانهای خوب ) هستند کسانی که سرنوشت یه عده ای در اختیار دستان آنها هست من این اقدامات و بعضی کارها باعث میشه که سرنوشت انسان رقم زده بشه البته این هم مثلا نمیشه گفت که 100 درصد درست هست ها مثلا اگه یه کودک بی سرپرستی گیر یه باند کارتن خوابی و دست فروشی بافته معمولا نمیگم 100 درصد میره برا ی امرار معاش زندگی خود رو به کارتن خوابی و دست فروشی و حتی دزدی و ... میپردازه و از اینجا سرنوشت شومش شروع میشه ولی اگر همین کودک دست یه بنده خدای مهربان که حلال و حرام میدونه بیافته معمولا به راهای خوبی کشیده میشه و سرنوشت خوبش شروع میشه البته برعکس این حرف ها هم میتونه بیافته ولی تو این دنیا بعضی از کارها هستند که مقدمه سرنوشت ما انسانها رو رقم میزنند حال چه خوب و چه بد بنابراین اگه سرنوشت کسانی بر عهده من بود من سعی میکردم در راه خدا قدم بگذارم و در جهت انجام کارهای خدا پسند و ....

بین تموم سایتهای اینترنت

دوشنبه 15 خرداد 1396  12:26 AM
تشکرات از این پست
farshon ravabet_rasekhoon zinab84 ehsan007060 omiddeymi1368 mty1378 r_hasti_r
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نعوذوباالله اگه سرنوشت کسی دست من بوداونومثل ربات دراختیاروسلطه خودم درمی آوردم یعنی اینکه جوری کوکشون می کردم وبرنامه ریزی می کردم که ازشادی وخوشحالی ونشاط وهیجان وغیره سرازپانمی شناختندوتمام دنیاوجهان روبااعمالشون شادمی کردندهمیشه به همه محبت می کردندوآدمارودرمدارمحبت قرارمی دادندوسرنوشت آنهارومنوط به شادبودن وسرحالی وسرکیفی قرارمی دادم وطوری آنهارارهبری می کردم که همیشه باهمدیگرمهربون باشندوازوجودیکدیگروحضورهمدیگردرکنارهم لذت ببرندوعاقبت خوشی ازکنارهم بودن داشته باشند.ای کاش این داستان وجودخارجی داشت وبه واقعیت نزدیک می شد،به امیدسرنوشت واقعی انسانها

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 15 خرداد 1396  12:30 AM
تشکرات از این پست
amirali123 ehsan007060 ravabet_rasekhoon zinab84 r_hasti_r
farshon
farshon
کاربر طلایی1

ان شاالله که همگی ماباانتخاب راه درست وصحیح عاقبت بخیرشویم وسرنوشت حقیقی وخوبی روباانتخاب راه صحیح واسه خودمون رقم بزنیم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 15 خرداد 1396  12:39 AM
تشکرات از این پست
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

ان شاالله که همگی ماباانتخاب راه درست وصحیح عاقبت بخیرشویم وسرنوشت حقیقی وخوبی روباانتخاب راه صحیح واسه خودمون رقم بزنیم.

ان شاءالله ولی داداش خودت میدونی و الان دیگه همه میدونن شرایط خیلی سختی شده برای زندگی کردن خیلی وضع نابسامانی هست خیلی ها خدا رو فراموش کردن و یه کارهایی میکنند که .... خیلی ها اون دنیا رو فراموش کردن و بهش اعتقادی ندارن و فقط به خاطر خوش گذرونی تو این دنیا دست به هر کار غلط و نابسامانی میشن و .... دیگه حرف بسیار هست ولی بحث در این مقوله نمیگنجد ....

بین تموم سایتهای اینترنت

دوشنبه 15 خرداد 1396  12:42 AM
تشکرات از این پست
farshon ravabet_rasekhoon ehsan007060 zinab84 omiddeymi1368 mty1378 r_hasti_r
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123
نقل قول farshon

ان شاءالله ولی داداش خودت میدونی و الان دیگه همه میدونن شرایط خیلی سختی شده برای زندگی کردن خیلی وضع نابسامانی هست خیلی ها خدا رو فراموش کردن و یه کارهایی میکنند که .... خیلی ها اون دنیا رو فراموش کردن و بهش اعتقادی ندارن و فقط به خاطر خوش گذرونی تو این دنیا دست به هر کار غلط و نابسامانی میشن و .... دیگه حرف بسیار هست ولی بحث در این مقوله نمیگنجد ....

بله درسته اماهرکس سرنوشتش دسته خودشه ونبایستی به دیگری نگاه کنه مصداق این مثل دکه فلانی خودش می اندازه توچاه پس منم بندازم؟!!!

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 15 خرداد 1396  12:46 AM
تشکرات از این پست
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

نقل قول farshon
نقل قول amirali123
نقل قول farshon

بله درسته اماهرکس سرنوشتش دسته خودشه ونبایستی به دیگری نگاه کنه مصداق این مثل دکه فلانی خودش می اندازه توچاه پس منم بندازم؟!!!

نه درست میگی منظورم این بود که انتخاب سرنوشت خوب با این شرایط بسیار سخت هست ولی توکل بر خدا و یاد خدا پیروزی حق بر باطل رو شامل میشه

بین تموم سایتهای اینترنت

دوشنبه 15 خرداد 1396  12:48 AM
تشکرات از این پست
farshon ravabet_rasekhoon zinab84 omiddeymi1368 mty1378 r_hasti_r
farshon
farshon
کاربر طلایی1

بهترین داستان واسه سرنوشت همون مثال سوراخ نمودن کشتی روهم میشه اینجاآوردکه یه بنده خدایی درحال سوراخ کردن کشتی بوده بهش میگن داری چکارمی کنی بااین کارت هممون غرق می شیم طرف هم برمی داره میگه من جای خودموسوراخ می کنم باشماهاکاری ندارم گاهی سهل انگاری یک شخص باعث برهم ریختن سرنوشت خیلی هامیشه وانسانهای دیگرناخواسته بدان دچارمی شوندغافل ازاینکه باسوراخ کردن جزیی ازکل تمام کل ازبین می رودوهمگی غرق خواهندشدنمی دونم مناسبتی داشت که یهویی به ذهنم رسیدیاخیرامااستعاره ای بودبه سرنوشت.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 15 خرداد 1396  12:53 AM
تشکرات از این پست
amirali123 ravabet_rasekhoon ehsan007060 r_hasti_r
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نمیشه گفت که هراتفاقی که بدست انسان میوفته تقصیرسرنوشت اوست وازهمان ابتداخداوند تقدیراونومشخص کرده من باب مثال نمی توانیم بگوییم اگرکسی قتل نفس وآدم بکشدآن هم خواست خدابوده بلکه بدست انسانی دیگروحتی زودترازاجل آن شخص مقتول شده پس اون سرنوشت ابتداروخداتعیین میکنه سپس این اراده انسان است که دست به انتخاب وتعیین سرنوشت خودش می زند.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 15 خرداد 1396  9:04 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon ehsan007060 zinab84 r_hasti_r
mansoor67
mansoor67
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3583

سؤالات مبحث این هفته:

تقدیر و سرنوشت انسان به دست کیست؟ البته که سرنوشت انسان ها بدست خداست ولی باید بدانیم که خدا راه را نشان داده بر ماست که صراط مستقیم را بر گزینم  یا گمراهی را . خدا 1200000پیامبر را با کتابهای آسمانی برای هدایت بشر فرستاده است که اگر سرنوشت رقم زننده خدا بود و بس لزومی به ارسال رسل نبود. با راهنمائی پیامبران عده ای زیادی از مخلصان در گاه الهی شدند.

بله می شود سر نوشت را تغییر داد در طول تاریخ بسیاری حوادث سرنوشت ها را تغییر دادند. اگر انسان به اصل و هدف آفرینش خود پی ببیرد می توان سرنوشت خودرا تغییر دهد. برای این موضوع می توان امثال زیادی را ذکر کرد .مثال بارز  این موضوع حر است در کربلا که با یک تصمیم درست سر نوشت خود را تغییر داد. و یا میرداماد.

* اگر سرنوشت فردی در دست شما بود چه میکردید؟  خوب سعی می کردم تا به بهترین راهها وی راهنمائی کنم  و هدفی را برای او مشخص کنم و تمام وسایل رسیدن به آن هدف را هم برای او مهیا کنم . و در راه رسیدن به مقصد تمام کوشش خود را بکار بندم.

بنده معلم هستم و دانش آموزان را با تمام امکانات آموزشی کمک می کنم تا درس را بهتر بفهنند . برای مثال زبان شعر یکی از راههای رسیدن به هدهفم است. که ترجمه درسهای عربی را به شعر سروده ام  . دانش آموزی داشتم که اول سال از عربی بیزار بود ولی آخر سال نوشت آقا سال بعد هم خودت بیا شیرینی گفتار و طرز بیان سرنوشت بسیاری از دانش آموزان را تغییر داه است. همیشه خشونت راه نیست. همدلی هم فکری مهربانی درست . دستگری بجا و منطقی ثمر داده بار ها در طی 29 سال تجربه کرده ام و توانسته ام راه کجی بسیاری را به عاقبتی بخیر ختم کنم.

از خدا توفیق ادامه کار پسندیده را دارم .  موفق باشید.

سه شنبه 16 خرداد 1396  6:27 PM
تشکرات از این پست
farshon shayesteh2000 zinab84 omiddeymi1368 mty1378 r_hasti_r
zinab84
zinab84
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 658

سؤالات مبحث این هفته:

تقدیر و سرنوشت انسان به دست کیست؟ قطعا بدست خود انسان هست که به راه بره یا  چاه

بله  لحظه ایی درنگ و تامل مسیر زندگی رو عوض میکنه نمونه های زیادی وجود داره

* اگر سرنوشت فردی در دست شما بود چه میکردید؟ 

همه  دوست داریم خوب باشیم وخوب بودن رو تو سرنوشت همه قرار بدیم.به نظرم سرنوشت بچه هامون یکجورایی دست ماست نحوه تربیت اونها شاید مسیر راه باشه همه تلاشمو میکنم که خوب بودن رو یادشون بدم تو مسیر سرنوشت آدم بودن و آدم موندن رو فراموش نکنند .اگه سرنوشت کسی دستم بود سعی میکردم  از همه چی لذت ببره و بشه منجی حداقل یک ادم و آخرش هم به بهترین نحو بمیره

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُم
اَللّهُمَ عَجّـــِلْ لِــــوَلیــِکَ الْـــفــَـرَج بـِحقِّ زیـنب کبـری(س) 

چهارشنبه 17 خرداد 1396  4:29 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 farshon mty1378 r_hasti_r
دسترسی سریع به انجمن ها