0

مومني: مشغول ساخت «دره ستاره افتاده» و «دره تنديس‌ها» هستم

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

89/10/20 - 17:31
شماره:8910201312
نسخه چاپي ارسال به دوستان
/جشنواره فيلم كيش/

خبرگزاري فارس: روح الله مومني فيلم‌ساز جوان كشور از ساخت فيلم براي جشنواره بين‌المللي فيلم كيش خبر داد و افزود: در حال ساخت فيلم‌هاي «دره ستاره افتاده»، «دره تنديس‌ها» و منطقه آزاد قشم براي جشنواره كيش هستم.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي جشنواره بين‌المللي فيلم كيش «مومني» با بيان اين مطلب ادامه داد: كيش بخاطر لوكيشن‌هاي خوبي كه دارد فضاي مناسبي براي ساخت آثار سينمايي و تصويري است بويژه اينكه زمينه خوبي براي كارهاي مستند دارد.
او با اشاره به انگيزه شركت در جشنواره عنوان كرد: جشنواره كيش فرصت و فضاي خيلي خوبي است براي شناساندن هويت‌هاي فرهنگي و آئيني و همچنين، آشناشدن با ميراث فرهنگي، آداب، رسوم، سنن، شگفت‌ها وزيبايي‌هايي كه در كيش، قشم و اساسا، مناطق آزاد وجود دارد.
اين فيلم‌ساز جوان كشور برگزاري جشنواره بين‌المللي فيلم كيش را خيلي خوب و موثر توصيف كرد و تاكيد كرد: برگزاري اين حركت در صورتي تاثيرگذار و جريان‌ساز خواهد بود كه استمرار داشته باشد و همه ساله به همين نام و در همين مكان برگزار شود تا به قول معروف داراي شناسنامه خوشايند و هويت فرهنگي شود.
روح الله مومني اظهار اميدواري كرد «كيش»، جشنواره مطرح شود با سابقه درخشان و درشان فيلم‌سازان و هنرمندان و ايران و ايراني در منطقه.
شايان ذكر است جشنواره بين‌المللي فيلم كيش به همت مركز امور مناطق آزاد تجاري، صنعتي و ويژه اقتصادي كشور و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از 4 تا 8 ارديبهشت سال آينده در كيش برگزار مي‌شود.

دوشنبه 20 دی 1389  8:37 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها