0

مطبل؛ پیش غذای ساده لبنانی با بادمجان!

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

مطبل؛ پیش غذای ساده لبنانی با بادمجان!

وبسایت سیمرغ: بادمجان در آشپزخانه هر ایرانی پیدا می‌شود، ما امروز پیش غذایی ساده وخوشمزه با این دوست بنفش ترتیب داده ایم!

 


مواد لازم:
 
  • بادمجان  ۴ عدد متوسط
  • جعفری ریز شده  ۲ / ۱ لیوان
  • پیازچه ریز شده  ۲ / ۱ لیوان
  • کشک  ۱ لیوان
  • مایونز  ۱ قاشق غذاخوری
  • ارده  ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک  ۱ قاشق مرباخوری
  • آبلیمو  ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر کوبیده شده  ۲ عدد
  • روغن زیتون  ۴ قاشق غذاخوری
 
 مطبل (متبل)، پیش غذایی ساده و خوشمزه لبنانی با بادمجان!
 
طرز تهیه:

۱. بادمجان‌ها را شسته در سینی فر گذاشته سپس سینی را به مدت ۱ ساعت با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا بادمجان‌ها خوب بپزند و مغز آن نرم شود.

۲. بادمجان‌ها را کنار بگذارید تا خنک شوند سپس پوست آن‌ها را جدا کرده در مخلوط کن ریخته و بقیه مواد را به آن اضافه کنید و با مخلوط کنید خوب مخلوط کنید.

۳. مطبل (متبل) را در ظرفی ریخته روی آن را روغن زیتون بریزید و با قاشق روی آن را صاف کنید.

۴. روی مطبل (متبل) را با چند برگ نعنای تازه تزئین کنید.

نکته: این پیش غذا باید به صورت سرد مصرف شود.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 13 خرداد 1396  3:20 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها