وبسایت سیمرغ: بادمجان در آشپزخانه هر ایرانی پیدا میشود، ما امروز پیش غذایی ساده وخوشمزه با این دوست بنفش ترتیب داده ایم!
مواد لازم:
- بادمجان ۴ عدد متوسط
- جعفری ریز شده ۲ / ۱ لیوان
- پیازچه ریز شده ۲ / ۱ لیوان
- کشک ۱ لیوان
- مایونز ۱ قاشق غذاخوری
- ارده ۱ قاشق غذاخوری
- نمک ۱ قاشق مرباخوری
- آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
- سیر کوبیده شده ۲ عدد
- روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱. بادمجانها را شسته در سینی فر گذاشته سپس سینی را به مدت ۱ ساعت با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا بادمجانها خوب بپزند و مغز آن نرم شود.
۲. بادمجانها را کنار بگذارید تا خنک شوند سپس پوست آنها را جدا کرده در مخلوط کن ریخته و بقیه مواد را به آن اضافه کنید و با مخلوط کنید خوب مخلوط کنید.
۳. مطبل (متبل) را در ظرفی ریخته روی آن را روغن زیتون بریزید و با قاشق روی آن را صاف کنید.
۴. روی مطبل (متبل) را با چند برگ نعنای تازه تزئین کنید.
نکته: این پیش غذا باید به صورت سرد مصرف شود.