0

فيلمبرداري «اخراجي‌‌ها3» ديده مي‌‌شود

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

89/10/20 - 14:38
شماره:8910200388
نسخه چاپي ارسال به دوستان
فرشاد گل‌سفيدي در پشت صحنه «اخراجي‌ها3»:

خبرگزاري فارس: «فرشاد گل‌سفيدي» مدير فيلمبرداري «اخراجي‌‌ها3» با بيان اين كه با دو فيلم در بيست و نهمين جشنواره فيلم فجر با دو فيلم حضور دارم، گفت: براي اين كار خيلي زحمت كشيدم و مطمئن هستم كه نتيجه كار ديده مي‌شود.

به گزارش خبرنگار سينمايي فارس، «فرشاد گل‌سفيدي» مدير فيلمبرداري فيلم سينمايي «اخراجي‌‌ها3» در پشت صحنه اين فيلم در جمع خبرنگاران گفت: به دليل تعداد بالاي هنرورها و جنس فيلمبرداري كار سنگيني است. فيلمبرداري كار با سه دوربين انجام مي‌شود كه يكي از آن‌ها Si2k است.
وي افزود: 75 درصد فيلم به صورت دوربين روي دست فيلمبرداري شده است. من 10 سال پيش مستند «كدام استقلال، كدام پيروزي» را با مسعود ده‌نمكي كار كردم و فكر مي‌كنم براي اولين بار است كه فيلمبرداري به اين‌گونه انجام مي‌شود و اميدوارم كار خوبي شود.
گل‌سفيدي ادامه داد: «اخراجي‌ها3» مثل يك مستند داستاني است كه به صورت بازسازي ساخته مي‌شود. به هرحال حضور 40 بازيگر و رنگ و حجم صورت آن‌ها، فيلمبرداري را بسيار سخت كرده كه اميدوارم كار خوبي شود.
اين فيلمبردار با بيان اين كه در بيست و نهمين جشنواره فيلم فجر با دو فيلم حضور دارم، در پايان اظهار داشت: براي اين كار خيلي زحمت كشيدم و مطمئن هستم كه نتيجه كار ديده مي‌شود.
به گزارش فارس، روز گذشته خبرنگاران براي بازديد از پشت صحنه «اخراجي‌‌ها3» در مجتمع نور كه تمامي طبقات آن با بنرهايي از شهدا و پرچم ايران صحنه‌آرايي شده بود، حضور يافتند و بخش‌هاي مربوط به يك برنامه تلويزيوني با حضور علي دهكردي، ماشا‌ءالله شاهمرادي‌زاده و كمند اميرسليماني فيلمبرداري شد.
گروه سازنده «اخراجي‌‌ها3» در تلاش‌اند تا اين فيلم را براي بيست و نهمين جشنواره فيلم فجر و اكران نوروز 90 آماده كنند.

دوشنبه 20 دی 1389  8:35 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها