0

رامبد جوان: جشنواره براي سينماگران از نان شب هم واجب‌تر است

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

89/10/20 - 14:34
شماره:8910201090
نسخه چاپي ارسال به دوستان
/در مسير بيست و نهمين جشنواره فيلم فجر/

خبرگزاري فارس: رامبد جوان معتقد است كه جشنواره فيلم فجر با وجود همه آزمون و خطاها، از نان شب هم براي اهالي اين حرفه واجب‌تر است چون هنرمندان در هر درجه و مرتبه‌اي به قضاوت و داوري احتياج دارند و رقابت، به هنرمند انگيزه و انرژي مي‌دهد.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از ستاد خبري بيست ونهمين جشنواره فيلم فجر، «رامبد جوان» كارگردان و بازيگر گفت: طي اين سال‌ها هرچه پيشتر جلو رفته‌ايم، بيشتر دست‌مان آمده چه كار بايد بكنيم، چون ما ايراني‌ها در هر چيزي آزمون و خطا مي‌كنيم و جشنواره هم از اين قاعده مستثنا نيست؛ رفته رفته براي‌مان مشخص مي‌شود كه چگونه بايد جشنواره برگزار كنيم.
وي با اشاره به تغيير دبيران جشنواره طي سه دهه اخير، توضيح داد: چگونگي برگزاري جشنواره نبايد ربطي به عوض شدن مديران، دبيران يا وزيران داشته باشد؛ جشنواره، جشنواره است و اصول مربوط به خودش را دارد ، اما هرسال با يك روش متفاوت برگزار مي‌شود و مشكلات اجرايي، فني، داوري و غيره خودش را دارد.
جوان درباره اين‌كه چرا همچنان با وجود برخي كاستي‌ها، مردم و فيلمسازان از اين جشنواره استقبال مي‌كنند، توضيح داد: چون مراسم «اسكار» دور است و جشنواره فجر نزديك! من تجربه همكاري با جشنواره فجر را دارم، البته در بخش اجرايي. يك‌بار مجري بودم و دفعات ديگر هم كارگرداني و نويسندگي مراسم پاياني را داشته‌ام و دست‌كم با مشكلات اين بخش آشنا هستم. حالا مقايسه كنيد با مراسم اسكار؛ در پايان يكي از دوره‌هاي اسكار با كارگردانش مصاحبه شده و از برنامه آينده‌اش پرسيده‌اند، او گفته از فردا برنامه‌ريزي براي اسكار سال بعد را شروع مي‌كنم. تفاوت‌ها از اينجا آغاز مي‌شود.
كارگردان فيلم «پسر آدم، دختر حوا» ادامه داد: اين يعني كار و مديريت اما ما همواره غافلگير مي‌شويم و در آستانه برنامه‌ها تازه يادمان مي‌افتد كه بايد پروژه‌اي را به انجام برسانيم. اين مسئله در تمام شئون زنگي ما ايراني‌ها جاري و ساري است. از يادآوري تاريخ تولد همسر و فرزندمان گرفته تا زمان جشنواره‌اي مثل جشنواره فيلم فجر.خوب اين مناسبت‌ها كه جابه‌جايي تاريخي ندارند سر جاي خودشان هستند پس چرا ما از آن غافل مي‌شويم؟ اين دقيقا به همان برنامه‌ريزي از سال قبل برمي‌گردد.
وي ادامه داد: در عين حال معتقدم، جشنواره فيلم فجر از نان شب هم براي اهالي اين حرفه واجب‌تر است و هنرمندان در هر درجه و مرتبه‌اي به قضاوت و داوري احتياج دارند چون حس سنجيده شدن و همچنين رقابت با ديگران به هنرمندان انگيزه و انرژي مي‌دهد.
جوان در پايان گفت: سينماگران دوست دارند اثرشان در كنار ديگر هنرمندان مقايسه شود. در مجموع آدم‌ها به مسابقه دادن با يكديگر نياز دارند؛ به اين كه ضعف و قوت كارهاي‌شان ديده شود و بابت قوت‌ها جايزه بگيرند. اين جايزه گرفتن روحيه كودكانه همه ما آدم‌ها است و هنرمندان هم به مسابقه دادن علاقه دارند. اين است كه علاقه به حضور در جشنواره عليرغم كمي‌ها و كاستي‌ها وجود دارد.
بيست و نهمين جشنواره بين‌المللي فيلم فجر از تاريخ 16 تا 26 بهمن‌ماه به دبيري «مهدي مسعودشاهي» در تهران برگزار مي‌شود.
انتهاي پيام/ا-16

دوشنبه 20 دی 1389  8:35 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها