پاسخ به:سخنان بزرگان جهان در مورد تغییر و دگرگونی
وقتی مشخص است که اهداف قابل دستیابی نیستند، اهداف را تغییر نده. اقداماتت را اصلاح کن.
کنفوسیوس
هیچ چیز به جز تغییر دائمی نیست.
هراکلیتوس
زمان و شرایط به قدری سریع تغییر می کند که ما باید هدفمان را همواره بر روی آینده متمرکز کنیم.
والت دیزنی
تغییرات آب و هوایی مشکل وحشتناکی است و به شدت نیاز به حل شدن دارد. این مشکل از اولویت بسیار بالایی برخوردار است.
بیل گیتس
تعلیم و تربیت قوی ترین سلاحی است که می توانی برای تغییر دادن دنیا از آن استفاده کنی.
نلسون ماندلا
بعید است که بتوانیم کسی را تغییر دهیم و اگر زمانی در این تغییر کامیاب شدیم دلیل آن، بی آنکه خود از آن آگاه باشیم چیز دیگری بوده است؛ یعنی ما خود توسط آن شخص تغییر کرده ایم. نیچه
جهان هیولای انرژی است که آغاز و پایان ندارد و تنها خود را دگرگون می سازد. نیچه
حتی هراسناکترین و دردناکترین تجربهها و احساسات را میتوانید با میل و ارادهی خودتان دگرگون سازید. آنتونی رابینز
چنانچه خواستهها و اهداف خود را نشناسیم، کشتی بدون سکانی خواهیم بود که در اوج مثبتاندیشی، همواره مسیر خود را دگرگون میکنیم. آنتونی رابینز
تمام محبت خود را به یکباره برای دوستت ظاهر مکن؛ زیرا هر وقت اندک تغییری مشاهده کرد تو را دشمن می پندارد. سقراط
دگرگونی های پرشتاب و نوآوریهای شگفت انگیز دلیل پیروزی جوانی است و استقامت و پایداری، ثبات و استحکام سنن و عادت ها، دلیل بر حیثیت و شرف پیری است. آندره موروا
انسان همواره بر این بوده است که زندگینامه ی خاص خود را باز نویسد، گذشته را تغییر دهد و هم ردپای خودش و هم ردپای دیگران را پاک کند. میلان کوندرا
چیزی که برندگان را از بازندگان جدا می کند، این است که شخص چگونه به هر تغییر تازه واکنش نشان می دهد.
دونالد ترامپ
یا من را بکش یا همانطور که هستم قبولم کن، چرا که لعنت بر من اگر هیچ وقت تغییر کنم.
مارکی دو ساد
روحیۀ دموکراسی چیزی ماشینی نیست که بوسیلۀ لغو برخی قوانین بدست آید، بلکه نیازمند تغییر در قلب افراد است.
مهاتما گاندی