پاسخ به:سخنان بزرگان جهان در مورد تغییر و دگرگونی
آسانترین پرسش ها، ژرفترین آن است. كجا به دنیا آمده ای؟ خانه ات كجاست؟ به كجا می روی؟ چه كار می كنی؟ گاهی در این باره بیندیش و ببین كه پاسخها تغییر می كنند.((ریچارد باخ))
همیشه مختاری كه باورت را تغییر دهی و آینده ای متفاوت را برگزینی.((ریچارد باخ))
در مدتی كوتاهتر از یك فریاد همه چیز در زندگی [ انسان ] تغییر می كند، پیش از آنكه حتی به موقعیت جدیدش عادت كند.((پائولو كوئیلو))
من نمی خواهم تغییر كنم و چیزی را تغییر بدهم چون نمی دانم چگونه باید این كار را كرد؛ من كاملاً به خودم عادت كرده ام.((پائولو كوئیلو))
آن سخنی كه بارقه ای از برآورده شدن آرزو در آن باشد، امورتان را دگرگون می كند؛ زیرا واژه ها و اندیشه ها، گونه ای رادیواكتیویته اند.((فلورانس اسكاول شین))
هرچه در سطح زمین است به گونه ای مداوم در حال تغییر است، چون زمین هم زنده است و زمین هم روح دارد و ما به ندرت می دانیم كه زمین در جهت منافع ما كار می كند.((پائولو كوئیلو))
آنچه كه بتوانی تغییر دهی، آینده ی تو نبوده است.((پائولو كوئیلو))
تپه ها با حركت باد تغییر شكل می دهند، اما صحرا همیشه همان كه بوده می ماند.((پائولو كوئیلو))
همه چیز در كیهان در حال دگرگونی است.((پائولو كوئیلو))
عشق، آن چیزی است كه "روح جهان" را وادار به دگرگونی و تكامل می كند.((پائولو كوئیلو))
"بازی زندگی"، یك بازی فردی است؛ اگر خودتان دگرگون شوید، همه ی اوضاع و شرایط عمومی دگرگون خواهد شد.((فلورانس اسكاول شین))
تنها كسی كه باید دگرگون شود، خودتان هستید؛ خودتان كه دگرگون شوید، همه ی اوضاع و شرایط پیرامون تان نیز دگرگون می شود.((فلورانس اسكاول شین))
ادبیات به دیرینگی گفتار است. ادبیات از دل نیاز بشری به آن سرچشمه گرفته و هیچ تغییری نیافته است، جز این كه نیاز بشر به آن بیشتر شده است.((جان اشتاین بك))
همه چیز زمانی دگرگون شد كه من متوجه شدم تنها انسانی در روی این كره ی زمین نیستم كه دچار وحشت و هراس شده ام.((استان دیل))
اگرچه تغییر برای رشد ضروری است، نباید آن را با "تكامل" هم معنی دانست.((اریك نیوتن))