0

حریره‌ی مغربی، سوپی لذیذ و متفاوت

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

حریره‌ی مغربی، سوپی لذیذ و متفاوت

 
 
مدت زمان آماده سازی و پخت این سوپ، حدود دو ساعت و نیم است. در این سوپ، از حبوبات و سبزیجات مختلف استفاده شده است. برای آشنایی با روش پخت حریره‌ی مغربی، با ما همراه باشید.
 
 
 
حریره‌ی مغربی، سوپی لذیذ و متفاوت 
 
 
مواد لازم:
 
پیاز خرد شده‌ی متوسط: 1 عدد
گوجه فرنگی رنده شده: دو عدد
جعفری خرد شده: دو قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده: دو قاشق غذاخوری
کرفس خرد شده: سه قاشق غذاخوری
گوشت خرد شده بدون استخوان: 200 گرم
نخود: یک پیمانه
عدس: یک سوم پیمانه
رب گوجه: یک قاشق غذاخوری
رشته فرنگی: یک پیمانه
آب مرغ یا گوشت: یک پیمانه
آرد: یک پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
زنجبیل: یک قاشق چایخوری
زردچوبه: دو قاشق چایخوری
روغن یا کره: دو قاشق غذاخوری
آب گرم: سه لیتر
 
طرز تهیه:
 
در ظرفی مناسب، روغن را ریخته و پیاز را کمی تفت می‌دهیم. سپس، گوشت را به آن اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم.
 
در مرحله‌ی بعد، گوجه فرنگی، جعفری، گشنیز، کرفس، نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل را اضافه می‌کنیم.
 
مواد را بار دیگر تفت می‌دهیم. در این مرحله، نخود را که از شب قبل خیس کرده بودیم، به همراه عدس به مواد اضافه می‌کنیم. 
 
آب را روی مواد قبلی ریخته و در ظرف را قرار می‌دهیم. سوپ را به مدت یک یا یک ساعت و نیم روی حرارت قرار می‌دهیم تا مواد داخل آن، پخته شوند.
 
وقتی آب سوپ، شروع به جوشیدن کرد، رب گوجه و رشته فرنگی را به آن اضافه می‌کنیم.
 
در ظرفی جداگانه، آرد را ریخته و کمی آب به آن اضافه می‌کنیم. آرد و آب را مخلوط می‌کنیم تا جایی که آرد در آب، حل شود. آب مرغ را به مخلوط آب و آرد اضافه کرده و هم می‌زنیم. این مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. مخلوط آرد و آب مرغ برای قوام آمدن سوپ است.
 
همان طور که سوپ را هم می‌زنیم، مخلوط آب مرغ و آرد را به آن اضافه می‌کنیم تا گلوله نشود.
 
در ظرف را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم تا سوپ، جا بیفتد.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

چهارشنبه 10 خرداد 1396  5:22 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها