مواد لازم
اسفناج - ۲۰۰گرم
قارچ - ۳۰گرم
سیب ترش - یک عدد
مغز تخمه کدو - ۲۰ گرم
جعفری و شوید - چند شاخه
مواد لازم سس:
سس خردل – 3 قاشق غذاخوری
آبلیمو – یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون – دوقاشق غذاخوری
طرز تهیه
قارچ ها را خیلی نازک برش بزنید.برای جلوگیری از سیاه شدن، به آن کمی آبلیمو بزنید.
سیب را هم باپوست وبدون هسته، ورقه وبه آبلیمو آغشته کنید.
اسفناج های کوچک را برای این سالاد انتخاب کنید.
بقیه مواد را به قطعات کوچک برش بزنید .همه مواد سالاد را در ظرف دلخواه بریزید و مواد سس را با هم ترکیب کنید و موقع سرو روی سالاد بریزید .