#آشپزی
#شام امشب؛ پیراشکی گوشت و سبزیجات😋😋
🌮 مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 250 گرم
پیاز ریز خرد شده: دو عدد بزرگ
جعفری خرد شده: سه قاشق سوپخوری
نمک و ادویه: به مقدار لازم
هویچ آبپز خرد شده: مقداری
قارچ و ذرت کنسروی: یک فنجان
پنیر پیتزا: در صورت تمایل
🌮 روش تهیه:
🔺 گوشت را با پیاز سرخ میکنیم، نمک و ادویه زده، جعفری را به آن اضافه میکنیم و همچنین بقیهی مواد را نیز به آن میافزاییم.
🔺 برای تهیهی خمیر به یک لیوان آب گرم، یک لیوان شیر گرم، دو لیوان آرد، نصف یک سیب زمینی بزرگ آبپز و له شده، یک قاشق مرباخوری خمیرمایه، کمی نمک و یک قاشق مرباخوری شکر نیاز داریم.
🔺 خمیرمایه را با یک قاشق شکر و یک استکان آب گرم میگذاریم عمل بیاید و با شیر گرم و آرد مخلوط میکنیم و ورز میدهیم.
🔺 اگر چسبندگی داشت آرد اضافه میکنیم و حسابی ورز میدهیم و سیب زمینی را به آن اضافه میکنیم و باز ورز میدهیم.
سیب زمینی خیلی باید نرم و له باشد که در خمیر مشخص نشود.
🔺 خمیر را دو ساعت میگذاریم تا استراحت کند و بعد از دو ساعت به هر شکلی که دوست داشتید باز کرده، از مواد پُر کرده و در روغن داغ غوطهور میکنیم تا سرخ شود.