0

شیرینی پفکی (مرنگ)✅

 
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1393 
تعداد پست ها : 10952
محل سکونت : خراسان رضوی

شیرینی پفکی (مرنگ)✅

شیرینی پفکی (مرنگ)✅

مرنگ یا شیرینی پفکی را می‌توانید تنها با سفیده تخم مرغ درست نمایید و به تنهایی سرو کرده و یا به عنوان تزیین برای کیک یا دسر مورد استفاده قرار دهید.

مواد لازم :
سفیده تخم مرغ.       ١ پيمانه
پودر شکر.               ٢ پيمانه
وانیل.                      يك چهارم قاشق چايخوري
آب‌لیمو.                    چند قطره
پودر هل                   در صورت تمایل
رنگ خوراکی.            به مقدار لازم


طرز تهیه : مرحله 1 :
سفیده های تخم مرغ را در ظرفی خشک و تمیز با همزن بزنید تا سفید و پفکی شود، سپس پودر شکر را کم کم افزوده و هم زدن را ادامه داده تا مخلوط حالتی کش‌دار به خود بگیرد.

 مرحله 2 :
آب‌ لیمو، هل و وانیل را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید، سپس مایه را در قیف با سری شکوفه بزرگ ریخته و در سینی فر که قبلاً کاغذ انداخته‌اید به صورت گل و با فاصله بزنید. ( در صورت استفاده از رنگ در این مرحله می‌توانید رنگ را اضافه کنید )

 مرحله 3 :
سینی را در فر سامسونگ از قبل گرم شده با حرارت 140 تا 150 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بگذارید تا پخته شود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.

نکات :
1 - برای تهیه مرنگ سفیده های تخم مرغ را قبل از زدن در دمای محیط قرار دهید.
2 - مرنگ در دمای کم فر سامسونگ باید پخته شود که می‌توانید بعد از 5 دقیقه که مرنگ ها داخل فر سامسونگ بودند حرارت را خاموش کنید تا با گرمای داخل فر سامسونگ مابقی زمان پخت سپری شود.
3 - به طور کلی برای هر مقدار سفیده که استفاده می‌کنید دو برابر آن را پودر شکر در نظر بگیرید.
4 - رنگ مرنگ سفید است که به دلخواه می‌توانید از رنگ خوراکی استفاده کرده تا مرنگ های رنگی داشته باشید.

 

نوش جان 😊

 

 

دوشنبه 8 خرداد 1396  1:54 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها