وب سایت آشپزباشی: پاستا با سس تند از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. استفاده از هر دوی فلفل چیلی تازه و پودر فلفل چیلی، باعث می شود تا در پاستا ۲ بافت و تندی متفاوت داشته باشیم.
- فلفل چیلی قرمز ۴ عدد
- روغن زیتون به میزان لازم
- سیر ۵ حبه
- ماهی آنچوی ۳ عدد
- اورگانو خشک ۱ قاشق چای خوری
- پوره گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
- پاستا ۴۰۰ گرم
- نان تست ۲ برش
- پودر فلفل چیلی به میزان لازم
طرز تهیه:
1-فلفل های چیلی تازه را در ماهیتابه ای بزرگ بیاندازید. در ماهیتابه تا ارتفاع ۱ سانتی متر روغن بریزید و برای حدود ۱۰ دقیقه روی حرارت پایین بگذارید.
2- وقتی فلفل ها نرم شدند و روغن طعم و عطر آن ها را به خود گرفت، بیشتر آن را در ظرفی ریختی و برای مصرف های بعدی کنار بگذارید.
3- ۲ حبه سیر خرد شده را به همراه ماهی آنچوی و اورگانو به ماهیتابه اضافه کرده و برای چند دقیقه تفت دهید.
4- پوره ی گوجه فرنگی را اضافه کرده و بگذارید تا بجوشد. حواستان باشد تا فلفل های چیلی نصف یا له نشوند، چون سس را خیلی تند می کنند.
5-در این میان پاستا را طبق دستور روی بسته بندی آن بپزید و پودر سوخاری را آماده کنید.
6- تکه های نان ها را به همراه نوک انگشت نمک در غذاسار ریخته و بزنید تا کاملا ریز شود.
7- ۳ حبه سیر له شده را به همراه مقداری روغن در ماهیتابه ای دیگر روی حرارت متوسط بریزید. بگذارید تا عطر آن بلند شود و بعد مقداری پودر فلفل چیلی به آن اضافه کنید.
8-بعد از ۱ یا ۲ دقیقه نان پودر شده را اضافه کنید. مواد را با هم ترکیب کرده و برای ۵ تا ۷ دقیقه دیگر تفت دهید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.
9-پاستا را آبکشی کرده و به ماهیتابه ای که ترکیب گوجه در آن است اضافه کنید. مواد را با هم ترکیب کنید.
10- پاستا را در ظرف های مورد نظر بکشید (در هر ظرف یک عدد فلفل چیلی هم قرار دهید) و از ترکیب پودر سوخاری روی آن ها بپاشید و میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی پاستا با سس تند:
1- روی فلفل های چیلی تازه را با چاقو خراش دهید.
2- سیرها را پوست بگیرید. ۲ حبه از آن ها را ریز خرد کنید و ۳ عدد دیگر را له کنید.
3- نان ها را تکه تکه کنید.