0

شیرینی خشک پسته و هل

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

شیرینی خشک پسته و هل

شیرینی خشک پسته و هل

 

چی لازم دارم:
کره ١٢٠ گرم
آرد ١٧٥ گرم
پودر قند ٦٠ گرم
تخم مرغ ١ عدد
هل ١ ق چ
پودر پسته ٢ ق غ سر پر
پسته درسته کمی خرد شده به میزان لازم



چطوری درست کنم:
کره به دمای محیط رسیده رو به همراه پودر قند و هل ٢ دقیقه خوب بزنین تا سبک بشه
تخم مرغ رو اضافه کنین و ٢ دقیقه دیگه هم بزنین ، همزن رو کنار بزارین

به کمک یه لیسک موادتون رو با آرد و پودر پسته خوب هم بزنین تا یه خمیر نرمی به دست بیاد
خمیر رو داخل یه کیسه فریزر قرار بدین و تو یخچال به مدت نیم ساعت استراحت بدین
بعد این مدت اگر دیدین خمیرتون به دست می چسبه کمی آرد اضافه کنین تا از چسبندگی بیفته در غیر اینصورت خمیر رو بین دو کاغذ روغنی به کمک وردنه باز کنین و کاتر بزنین

داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازین یا سینی رو چرب کنین و شیرینی ها رو داخل سینی بچینین
تغییر سایز ندارن پس به اندازه یه بند انگشت فاصله خوبه روی شیرینی هارو رو پسته خرد شده بزارین و کمی فشار بدین تا به خمیر بچسبه
فر رو با دمای ١٧٥ درجه گرم کنین

به مدت ٢٠ دقیقه تو فر قرار بدین تا زمانی که زیر شیرینی ها شروع به طلایی شدن بکنن
با این مقدار مواد ٢٤ تا شیرینی به دست میاد

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 6 خرداد 1396  1:36 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها