0

طرز تهیه «تارت الویه»

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

طرز تهیه «تارت الویه»

طرز تهیه «تارت الویه»

 

چی لازم دارم:
موادلازم برای تهیه خمیر:
اردسفید3لیوان
شیرخشک قنادی 3ق غ
خمیرمایه 1ق غ
شکر1و1/2ق چ
نمک 1/2ق چ
روغن زیتون یامایع 4ق غ
اب ولرم 1و1/4پیمانه



چطوری درست کنم:
ابتدا خمیرمایه ،شکرو1/4ازاب ولرم راباهم مخلوط کرده ودرجای گرم به مدت 10دقیقه قراردهیدتاعمل اید.موادخشک یعنی اردسفیدالک شده ،شیرخشک ونمک راباهم مخلوط کرده درون ظرفی بریزیدخمیرمایه عمل امده وروغن رانیزبیفزاییدسپس کم کم 1پیمانه اب رابه موادبیفزاییدوهم بزنیدتاخمیری بدست ایدکه به دست نچسبد.


*اب راکم کم بیفزاییدتاخمیرشکل گیرد.
خمیربدست امده راحدود10دقیقه ورزدهیدیاصدباربه ظرف بکوبید،روی خمیررابپوشانیدویک ساعت درجای گرم قراردهیدتاحجم خمیردوبرابرشود.
پس ازورامدن وگرفتن پف خمیران راباوردنه نازک بازکنیدودرون قالب تارت بزرگ قراردهیدوباانگشت به لبه های خمیرفرم دهیدسپس سطح خمیرراباچنگال خوب سوراخ سوراخ کنید این کارباعث می شودتا خمیرخیلی پف نکندوجای کافی برای قرارگرفتن غذاداشته باشد.


*اگرخواستیدنانهای تارت راجدابرای سروغذااماده کنیدخمیررابعدازپهن کردن درون قالب تارت بزرگ یاقالبهای کوچک تارت وسوراخ سوراخ کردن درون فرازقبل گرم 180 درجه به مدت 10تا15دقیقه پخت دهیدولی مواظب باشیدتانانها نسوزندیاقهوه ای تیره نشوند،این نانهای اماده رابه دلخواه می توان باهرنوع مواد غذا یی پرکنید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 6 خرداد 1396  1:05 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها