چی لازم دارم:
نمک نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
آرد رابو دو پیمانه
پودر گردو دو قاشق سوپخوری
آب یخ به میزان لازم
کره 100 گرم
مواد لازم داخل تارت:
کدو سبز چهار عدد
روغن زیتون به میزان لازم
گردوی خردشده نصف پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
سیر یک حبه
ماست چکیده پنج قاشق غذاخوری
جعفری 100 گرم
زیتون یا گوجه مینیاتوری به میزان لازم (برای تزئین)
چه جوری درست میشه:
ابتدا درون ظرف آرد ریخته، نمک و کره را اضافه کرده و خمیر را خوب ورز دهید سپس بیکینگپودر و پودر گردو را ریخته در آخر آب یخ را افزوده تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. تا زمان آمادهسازی مواد داخل تارت بهتر است خمیر داخل یخچال نگهداری شود. سپس خمیر را در آورده روی سطح کار باز کرده داخل قالبهای تارت بگذارید و با دست کمی فشار دهید. آنگاه کف خمیر را با چنگال چند سوراخ ایجاد کرده بعد داخل طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 الی 30 دقیقه قرار دهید تا تارتها پخته شود.
کدو را رنده کرده با روغن زیتون تفت دهید. نمک، فلفل و سیر را اضافه کنید. درون کاسهای ماست چکیده، جعفری و گردو را ریخته و درون تارتها را با این مواد پر کنید. برای تزئین میتوان از گوجه و چند برگ جعفری استفاده کرد.
نکته:
این پیشغذا به صورت سرد سرو میشود.