0

ترایفل کلاسیک؛ پُر زحمت اما خوشمزه

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

ترایفل کلاسیک؛ پُر زحمت اما خوشمزه

ماهنامه سرآشپز: ترایفل ها از مجموعه دسرهای جدید و باکلاس محسوب می شوند. در این مطلب یک نوع ترایفل کلاسیک را به شما آموزش داده ایم. درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.


مواد مورد نیاز:
 
  • کیک اسفنجی (3 تخم مرغی): 1 عدد
  • کمپوت هلو (اسلایس شده): 1 عدد
  • کیوی (اسلایس شده): 1 عدد
  • ژله توت فرنگی: 50 گرم
  • آب گرم: یک دوم پیمانه
  • آب سرد: یک دوم پیمانه
  • شربت توت فرنگی: به میزان لازم
  • توت فرنگی: 200 گرم
  • بادام پرک: به میزان لازم
  • خامه قنادی: به میزان لازم
 ترایفل کلاسیک
 
مواد مورد نیاز کاستارد:
 
  • پودر کاستارد: 30 گرم
  • شکر: یک چهارم پیمانه
  • شیر: 1.5 پیمانه
  • اسانس وانیل: 1 قاشق چایخوری
  • آب کمپوت هلو: یک چهارم پیمانه

روش تهیه:

1. ژله توت فرنگی را درون ظرفی با آب گرم مخلوط کنید. سپس آب سرد را به آن بیفزایید و بگذارید تا حل شود.

2. ژلاتین حل شده را داخل ظرفی (یا به تساوی درون ظرف های تک نفره) بریزید و به مدت 3 ساعت در یخچال بگذارید.

3. کیک اسفنجی را به اندازه ظرف برش دهید و روی ژله بسته شده قرار دهید و با شربت توت فرنگی کمی مرطوب کنید. سپس توت فرنگی، اسلایس هلو و کیوی را روی آن بگذارید.

4. برای تهیه کرم کاستارد؛ پودر کاستارد، شکر و شیر را با هم مخلوط کنید. سپس اسانس وانیل را به آن اضافه کنید و ظرف را روی حرارت مستقیم بگذارید و مرتب هم بزنید. بعد آب کمپوت هلو را به آن بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد غلیظ شود. بعد ظرف را از روی حرارت بردارید و روی آن را بپوشانید و بگذارید تا کمی خنک شود.

5. کرم کاستارد (آماده شده) را روی میوه ها بریزید. این کار را انجام دهید تا ظرف پر شود.

6. روی ترایفل را با خامه قنادی فرم گرفته و بادام پرک تزیین کنید. سپس آن را به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود و سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

جمعه 5 خرداد 1396  8:19 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها