ماهنامه سرآشپز: در این مطلب طرز تهیه پیتزای مرغ و قارچ را به شما آموزش داده ایم تا در خانه این پیتزای خوشمزه را درست کنید و از لحاظ کیفیت از آن مطمئن باشید.
مواد مورد نیاز:
- فیله مرغ: 4 عدد
- پنیر موتزارلا (رنده شده): 200 گرم
- قارچ (اسلایس شده): 200 گرم
- فلفل دلمه ای سبز (نگینی خرد شده): 1 عدد
- گوجه فرنگی (اسلایس شده): 2 عدد
- ذرت تازه: 100 گرم
- زیتون (بدون هسته و اسلایس شده): 50 گرم
- کنجد: 50 گرم
- پودر آویشن: به میزان لازم
- نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
- قرص عصاره مرغ: 1 عدد
- سس گوجه فرنگی: به میزان لازم
- خمیر پیتزا (آماده): 4 عدد
- روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت:
1. فیله مرغ را به صورت نواری برش دهید. سپس به عصاره مرغ آغشته کنید و با مقداری روغن داخل تابه ای تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
2. کف سینی فر را با مقداری روغن چرب کرده، بعد خمیر را درون آن بگذارید.
3. سطح خمیر را با سس گوجه فرنگی بپوشانید؛ ولی دقت کنید که کناره های آن به سس آغشته نشود.
4. مقداری پنیر موتزارلا روی سس بپاشید. سپس روی آن مقداری فیلم مرغ (آماده شده)، قارچ، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی، ذرت، زیتون، کنجد، پنیر موتزارلا، پودر آویشن، نمک و فلفل قرمز بریزید. (بقیه نان ها را به این ترتیب آماده کنید.)
5. سینی حاوی مواد در در طبقه وسط فر با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده حدود 20 دقیقه بگذارید تا بپزد.