0

سالاد بادمجان کبابی و نخود

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

سالاد بادمجان کبابی و نخود

وب سایت آشپزباشی: سالاد بادمجان کبابی و نخود از مجموعه دستورغذایی های آنا اولسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.

 
 
این سالاد ترکیبی از طعم حمص (هوموس) و باباقانوش را با ظاهر سالاد دارد. سس سالاد را می توانید به همراه سایر غذاهای کبابی هم میل کنید.
 
مواد لازم:
 
 
  •     آبلیمو  ۳ قاشق غذاخوری
  •     ارده  ۲ قاشق غذاخوری
  •     آب  ۲ قاشق غذاخوری
  •     روغن زیتون  ۲ قاشق غذاخوری
  •     سیر  ۱ حبه
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     بادمجان  ۱ عدد متوسط
  •     فلفل دلمه ای قرمز  ۱ عدد
  •     پیازچه  ۲ عدد
  •     نخود ۵۵۰ گرم
 
سالاد بادمجان کبابی و نخود 
 
 
 
طرز تهیه:
 
 
1-برای تهیه ی سس سالاد، آبلیمو، ارده، آب، روغن زیتون و سیر خرد شده را با هم ترکیب کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.
 
 
2-گریل فر را روشن کرده و بادمجان ها را در آن برای حدود ۳ دقیقه از هر طرف کبابی کنید. آن ها را از گریل خارج کنید و از وسط نصف کنید.
 
 
3- بادمجان ها را به همراه چند قاشق سس در کاسه ای ریخته و کنار بگذارید تا خنک شوند.
 
 
4-فلفل دلمه ای، پیازچه، نخود پخته و بقیه سس را اضافه کرده و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
 
 
5-به سالاد کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و آن را تا زمان سرو در یخچال بگذارید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد بادمجان کبابی و نخود:

1- سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.

2- بادمجان ها را به شکل حلقه هایی با پهنای یک و نیم سانتی متر برش دهید.
 
 
3- فلفل دلمه ای را خرد کنید.

4- پیازچه را حلقه حلقه کنید.

5- از نخود پخته استفاده کنید. قبل از استفاده آن را آبکش کرده و خشک کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

جمعه 5 خرداد 1396  7:38 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها