0

طرز تهیه اشترودل اسفناج و قارچ

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه اشترودل اسفناج و قارچ

ماهنامه سفره ایرانی - سپیده رسولی: اشترودل نوعی غذای اتریشی است که مواد دلخواه، درون ورقه نازکی از خمیر، لوله می شوند.

 


•    مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه
•    مدت زمان پخت: 25 دقیقه
•    میزان سرو: 4 نفر

 
مواد لازم:
 
  • کره: 2 ق س
  • قارچ (اسلایس شده): 350 گرم
  • سیر (ریز خرد شده): 4 حبه
  • اسفناج تازه (خرد شده): 4 پیمانه
  • نمک: یک دوم ق چ
  • فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم ق چ
  • پنیر چدار (رنده شده): یک پیمانه
  • خمیر هزار لایه: یک ورقه
  • تخم مرغ (مخلوط شده با یک قاشق چای خوری آب): یک عدد
 
 اشترودل اسفناج و قارچ
 
روش تهیه:
 
1.    دمای فر را روی 220 درجه سانتی گراد (425 درجه فارنهایت قرار دهید. کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. قارچ اسلایس شده را اضافه کرده و حدود 5 الی 6 دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه کرده و یک الی 2 دقیقه تفت دهید. اسفناج تازه خرد شده را اضافه کرده و نمک و فلفل سیاه پودرشده بیافزایید. حدود 3 الی 4 دقیقه تفت دهید. سپس حرارت را خاموش کرده و ظرف را کنار بگذارید.
 
2.    ورقه خمیر هزار لا روز کاغذ روغنی پهن کرده و آن را برش دهید.
 
3.    قارچ و اسفناج تفت داده شده را وسط خمیر قرار دهید.
 
4.    پنیر رنده شده روی مواد قرار دهید.
 
5.    ابتدا قسمت پایانی خمیر را روی مواد تا کرده و سپس کناره های خمیر را روی هم قرار دهید.
 
6.    خمیر را به سینی فر انتقال دهید. تخم مرغ را با یک قاشق  چای خوری آب زده و با برس روی خمیر پخش کنید.
 
7.    خمیر را به مدت 25 الی 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا طلایی و برشته شود. سپس آن را برش داده و سرو نمایید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

جمعه 5 خرداد 1396  7:24 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها