ماهنامه سفره ایرانی - سپیده رسولی: اشترودل نوعی غذای اتریشی است که مواد دلخواه، درون ورقه نازکی از خمیر، لوله می شوند.
• مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه
• مدت زمان پخت: 25 دقیقه
• میزان سرو: 4 نفر
مواد لازم:
- کره: 2 ق س
- قارچ (اسلایس شده): 350 گرم
- سیر (ریز خرد شده): 4 حبه
- اسفناج تازه (خرد شده): 4 پیمانه
- نمک: یک دوم ق چ
- فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم ق چ
- پنیر چدار (رنده شده): یک پیمانه
- خمیر هزار لایه: یک ورقه
- تخم مرغ (مخلوط شده با یک قاشق چای خوری آب): یک عدد
روش تهیه:
1. دمای فر را روی 220 درجه سانتی گراد (425 درجه فارنهایت قرار دهید. کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. قارچ اسلایس شده را اضافه کرده و حدود 5 الی 6 دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه کرده و یک الی 2 دقیقه تفت دهید. اسفناج تازه خرد شده را اضافه کرده و نمک و فلفل سیاه پودرشده بیافزایید. حدود 3 الی 4 دقیقه تفت دهید. سپس حرارت را خاموش کرده و ظرف را کنار بگذارید.
2. ورقه خمیر هزار لا روز کاغذ روغنی پهن کرده و آن را برش دهید.
3. قارچ و اسفناج تفت داده شده را وسط خمیر قرار دهید.
4. پنیر رنده شده روی مواد قرار دهید.
5. ابتدا قسمت پایانی خمیر را روی مواد تا کرده و سپس کناره های خمیر را روی هم قرار دهید.
6. خمیر را به سینی فر انتقال دهید. تخم مرغ را با یک قاشق چای خوری آب زده و با برس روی خمیر پخش کنید.
7. خمیر را به مدت 25 الی 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا طلایی و برشته شود. سپس آن را برش داده و سرو نمایید.