وب سایت آشپزباشی: شاورمای مرغ ادویه دار از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این غذای عربی معمولا به همراه تبوله، گوجه و خیار و با هوموس یا ارده خورده می شود.
- پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
- پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چای خوری
- گشنیز خشک شده ۱/۲ قاشق چای خوری
- هل ۳ عدد
- جوز هندی نوک انگشت
- سیر ۲ حبه
- لیمو ۱/۴ عدد
- گشنیز ۱ دسته
- روغن زیتون به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- ران مرغ ۴ عدد
- نان ترتیلا ۴ عدد
- پیازچه ۲ ساقه
- کلم پیچ ۱ عدد
- سس مایونز به میزان لازم
- سس چیلی به میزان لازم
طرز تهیه:
1-برای مزه دار کردن مرغ ها، ادویه ها شامل پودر دارچین و زنجبیل، گشنیز خشک، هل ساییده و رنده جوز هندی را به همراه سیر، آب لیمو و گشنیز خرد شده در هاون ریخته و با هم بکوبید (یا در مخلوط کن با هم ترکیب کنید). ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون به همراه نوک انگشت نمک و فلفل سیاه به آن ها اضافه کرده و دوباره ترکیب کنید.
2- ترکیب مواد را به همراه تکه های مرغ در ظرف بزرگی ریخته، مرغ ها را به خوبی به مواد آغشته کنید. مرغ ها را برای ۲ ساعت کنار بگذارید تا مزه دار شوند.
3-فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
4-ماهیتابه ای را روی حرارت متوسط گرم کنید. مواد اضافی روی مرغ ها را بتکانید و آن ها را برای ۳ تا ۴ دقیقه از هر طرف در ماهیتابه بپزید. بعد آن ها را در سینی فر گذاشته و برای ۵ تا ۸ دقیقه دیگر بپزید. بعد از پخت اجازه دهید تا مرغ ها کمی در فر خاموش بمانند.
5-در این میان در ماهیتابه ای تمیز کمی روغن ریخته و نان های ترتیلا را برای ۲ دقیقه از هر طرف، در آن بپزید. آن ها را گرم نگه دارید.
6-مرغ ها را از فر خارج کرده و به قسمت های کوچک برش دهید. در هر نان ترتیلا مقداری مرغ به همراه پیازچه و کلم خرد شده قرار دهید. در صورت تمایل به آن ها سس مایونز و سس چیلی بزنید، آن ها را بپیچید و گرم میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی شاورمای مرغ ادویه دار:
1- هل ها را در هاون بکوبید تا کاملا پودر شوند.
2- جوز هندی را ریز رنده کنید.
3- سیرها را پوست بگیرید.
4- برگ های گشنیز را جدا کرده و خرد کنید.
5- از ران مرغ بدون پوست و استخوان استفاده کنید.
6- پیازچه و کلم را پاک کرده و تمیز بشویید. آن ها را ریز خرد کنید.
7- مرغ ها باید برای ۲ ساعت استراحت کرده و مزه دار شوند.