0

انتقادات و پیشنهادات راسخونی

amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

پاسخ به: انتقادات و پیشنهادات راسخونی

با سلام ویژه به مسئول محترم

اولا جا داره که سانحه به وجود آمده شهیدان تروریستی رو تسلیت عرض میکنم

دوم میرم به بخش پیشنهاد

به نظرم خیلی بهتر تر میشد یه بخشی هم تو قسمت مسابقات روزانه علاوه بر مسابقه روزانه یه مسابقه هم علی رخم ویژه برنامه های ماه رمضون تو اون قسمت هم سوالاتی مربوط به ماه رمضان میگذاشتین با جایزه خاص مثلا هدیه معنوی که میتونست از یه کتاب ساده مذهبی باشه تا جوایز معنوی به صورت سوغاتی مثلا بسته مهرو تسبیح و عطر و ............ منظورم یه جایزه غیر امتیازی بود البته این نظر من هست ها شاید انتظار بی جایی باشه

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

پنج شنبه 18 خرداد 1396  12:22 AM
تشکرات از این پست
mty1378 rasekhoon_m mehdi0014 farshon ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 nargesza ehsan007060 borkhar mohammad_khoshghamat
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

سلام عرض میکنم خدمت مسئولین محترم 

شبتون بخیر خوابای خوبی ببینید ان شاءالله 

پیشنهاد بخش فروشگاه 

قبلنا راسخون جوایزی با ارم راسخون میداد جایزه خوبی بود چه خوب میشد تو ماه رمضان هم از این جوایز بیشتر میدادند از چراغ ارم دار ابی رنگ راسخون گرفته که من خیلی دوست دارم یکی داشته باشم تا مثلا ساعت با ارم راسخون  و ایه شهر رمضان الذی فیه القران 

بین تموم سایتهای اینترنت

جمعه 19 خرداد 1396  1:18 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 mty1378 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 nargesza ehsan007060 borkhar mohammad_khoshghamat
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام

بنظرمن همه این پیشنهادات خوبه امابایستی بودجه کلی راسخون روهم مدنظرداشت البته نمی تونم بجای مسوول فروشگاه بحرفم اماهمینقدرمیدونم که وقتی کارکنان راسخون هنوزمواجب خودرادریافت نکرده اندتوقعی نبایدداشت اماازطرفی میشددرماه مبارک رمضان قسمتی ازجوایزماهانه قرعه کشیه فروشگاه روبه مسابقات مختص ماه رمضان اختصاص دادکه البته این موردروهم گویامسوولین بخش قرعه کشی فروشگاه ومسوول مسابقات مدنظردارند،باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

جمعه 19 خرداد 1396  6:54 AM
تشکرات از این پست
amirali123 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon nargesza ehsan007060 borkhar mohammad_khoshghamat
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

با سلام مجدد

پیشنهاد

چه خوب میشد بین برنامه ها ماه رمضان یه بخش هم مربوط به قسمت پزشکی میگذاشتین که هم این بخش میتونست شامل ارائه بهترین رژیم غذایی ماه رمضون باشه و هم یه بخشی که اگه کاربران سوالی داشتند بپرسند

بین تموم سایتهای اینترنت

جمعه 19 خرداد 1396  3:22 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 mty1378 farshon nargesza ehsan007060 borkhar mohammad_khoshghamat
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول amirali123
نقل قول ehsan007060

سلام و عرض ادب

حاج آقا چرا روی بنر ختم دعای فرج دعای سلامتی امام زمان عج نوشته شده؟؟

به خداوندی خدا من اولش یه چند تا رو دعای فرج رو خوندم و دعای امام زمان رو نخوندم الان این بر گردن کی هست ؟ هان ؟؟خخخخ

سلام و عرض ادب:

کاربر گرامی اصل را بر این بگذارید که به یاد امام زمان  هستید فرقی بین این این یاد بودن ها نیست.خیلی از عزیزان دعای فرج را با دعای سلامتی اشتباه میگیرند.در ضمن مطلب درخواستی اجابت گردید

با تشکر

یک شنبه 21 خرداد 1396  11:24 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 mty1378 farshon amirali123 nazaninfatemeh nargesza ehsan007060 borkhar mohammad_khoshghamat
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

دوم میرم به بخش پیشنهاد

به نظرم خیلی بهتر تر میشد یه بخشی هم تو قسمت مسابقات روزانه علاوه بر مسابقه روزانه یه مسابقه هم علی رخم ویژه برنامه های ماه رمضون تو اون قسمت هم سوالاتی مربوط به ماه رمضان میگذاشتین با جایزه خاص مثلا هدیه معنوی که میتونست از یه کتاب ساده مذهبی باشه تا جوایز معنوی به صورت سوغاتی مثلا بسته مهرو تسبیح و عطر و ............ منظورم یه جایزه غیر امتیازی بود البته این نظر من هست ها شاید انتظار بی جایی باشه

با سلام و عرض ادب:

با تشکر از لطف شما بزرگوار.جهت هرگونه تغییر در مسابقات روزانه یا جوایز را با مسئول این بخش با کاربری (rasekhoon_mobile)  هماهنگ بفرمایید

با تشکر

یک شنبه 21 خرداد 1396  11:30 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 mty1378 farshon amirali123 nazaninfatemeh nargesza ehsan007060 borkhar mohammad_khoshghamat
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

سلام عرض میکنم خدمت مسئولین محترم 

شبتون بخیر خوابای خوبی ببینید ان شاءالله 

پیشنهاد بخش فروشگاه 

قبلنا راسخون جوایزی با ارم راسخون میداد جایزه خوبی بود چه خوب میشد تو ماه رمضان هم از این جوایز بیشتر میدادند از چراغ ارم دار ابی رنگ راسخون گرفته که من خیلی دوست دارم یکی داشته باشم تا مثلا ساعت با ارم راسخون  و ایه شهر رمضان الذی فیه القران 

با سلام و عرض ادب:

بعضی از جوائزی که قبلا در راسخون به دوستان اهداد می گردد برای عزیزانی که این نوع جوائز را ندیده یا ندارند قابل توجه می باشند.لذا جهت پیگری و تولید این نوع جوائز با مراکزی که با راسخون همکاری داشته اند باید هزینه چند برابری پرداخت گردد که فعلا غیر ممکن است.دوستان مسئول قبل از اینکه شما پیشنهاد بدهید در این رابطه نیز اقداماتی کرده اند.

با تشکر

یک شنبه 21 خرداد 1396  11:39 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

با سلام مجدد

پیشنهاد

چه خوب میشد بین برنامه ها ماه رمضان یه بخش هم مربوط به قسمت پزشکی میگذاشتین که هم این بخش میتونست شامل ارائه بهترین رژیم غذایی ماه رمضون باشه و هم یه بخشی که اگه کاربران سوالی داشتند بپرسند .

با سلام و عرض ادب:

دوست راسخونی در قسمت مشاوره راسخون .بخشی از آن مربوط به سوالات پزشکی می باشد.چنانچه در خواستی دارید سوال خو را در این بخش پیگیری نمایید.

با تشکر

یک شنبه 21 خرداد 1396  11:43 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 mty1378 amirali123 nazaninfatemeh rasekhoon_m nargesza ehsan007060 borkhar mohammad_khoshghamat
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول amirali123

دوم میرم به بخش پیشنهاد

با سلام و عرض ادب:

با تشکر از لطف شما بزرگوار.جهت هرگونه تغییر در مسابقات روزانه یا جوایز را با مسئول این بخش با کاربری (rasekhoon_mobile)  هماهنگ بفرمایید

با تشکر

ای بابا .. این که نشد اخه ...

دیگه من توانایی گفتگو و هماهنگ شدن با راسخون موبایل رو ندارم که خخخ اخه ایشون رو من نمیشناسم قربون دستتون شما خودتون اونجا نمیدونم اتاق بغلیتون هست یا یه چند تا اون ور تر انتقال بدین دیگه خخخ

با تشکر ویژه laugh

بین تموم سایتهای اینترنت

یک شنبه 21 خرداد 1396  7:56 PM
تشکرات از این پست
mty1378 ravabet_rasekhoon rasekhoon_m nargesza ehsan007060 borkhar mohammad_khoshghamat
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

سلام و عرض ادب

ضمن قبولی طاعات و عبادات همگی شما بزرگواران

درمورد طرح کوچه نشینان امیرالمومنین علی"ع"  چه خوب می شد پایان طرح نتیجه را هم اعلام می کردید. اینکه چه مقدار حسنه جمع آوری شده و درنتیجه چه مبلغی جمع شده.

و اینکه چه بهتر می شد که این طرح مختص این ماه نباشد و در طول سال بصورت ماهانه برگزار شود.

چهارشنبه 24 خرداد 1396  2:54 PM
تشکرات از این پست
mty1378 aftabm ravabet_rasekhoon salma57 amirali123 rasekhoon_m ehsan007060 nazaninfatemeh borkhar mohammad_khoshghamat
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول nargesza

سلام و عرض ادب

درمورد طرح کوچه نشینان امیرالمومنین علی"ع"  چه خوب می شد پایان طرح نتیجه را هم اعلام می کردید. اینکه چه مقدار حسنه جمع آوری شده و درنتیجه چه مبلغی جمع شده.

و اینکه چه بهتر می شد که این طرح مختص این ماه نباشد و در طول سال بصورت ماهانه برگزار شود.

با سلام و عرض ادب:

همراه و همکار گرامی با تشکر از پیشنهاد خوب شما بزرگوار .بعد از پایان طرح نتیجه نهایی را به اطلاع دوستان و کاربران عزیز خواهیم رساند.

با تشکر

پنج شنبه 25 خرداد 1396  1:31 AM
تشکرات از این پست
mty1378 salma57 amirali123 nargesza rasekhoon_m ehsan007060 nazaninfatemeh borkhar mohammad_khoshghamat
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

نقل قول nargesza

سلام و عرض ادب

با سلام و عرض ادب:

همراه و همکار گرامی با تشکر از پیشنهاد خوب شما بزرگوار .بعد از پایان طرح نتیجه نهایی را به اطلاع دوستان و کاربران عزیز خواهیم رساند.

با تشکر

با سلام و درود بر شما  دوست عزیز

پیرو پیشنهاد دوست خوبمان میخواستم بگم که چه خوب میشه بقیه برنامه های اه رمضون رو که به صورت آماری هست با هم در یک پست بیارید تا پرونده راسخون و راسخونی ها در یک نگاه دیده شود

با سپاس

بین تموم سایتهای اینترنت

پنج شنبه 25 خرداد 1396  8:17 PM
تشکرات از این پست
farshon ravabet_rasekhoon borkhar rasekhoon_m ehsan007060 mohammad_khoshghamat
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123
نقل قول nargesza

سلام و عرض ادب

با سلام و عرض ادب:

با تشکر

با سلام و درود بر شما  دوست عزیز

پیرو پیشنهاد دوست خوبمان میخواستم بگم که چه خوب میشه بقیه برنامه های اه رمضون رو که به صورت آماری هست با هم در یک پست بیارید تا پرونده راسخون و راسخونی ها در یک نگاه دیده شود

با سپاس

با سلام و عرض ادب:

دوست عزیز و همکار گرامی مورد درخواستی شما را ارجاع خواهم داد در صورت تایید به اطلاع خواهم رساند.

ممنونم

شنبه 27 خرداد 1396  4:26 PM
تشکرات از این پست
borkhar amirali123 nazaninfatemeh rasekhoon_m ehsan007060 mohammad_khoshghamat
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

با سلام خدمت مسئولین محترم و دوستان گرامی

یه پیشنهاد داشتم

اینکه روز عید فطر یه جشن گرفته بشه و دوستان عید رو به هم تبریک بگن و به مشارکت کنندگان هم یه امتیاز تعلق بگیره laughالبته این طرح ها معمولا انجام میدین گفتم یادتون بندازم و گفته باشم

بین تموم سایتهای اینترنت

چهارشنبه 31 خرداد 1396  8:54 PM
تشکرات از این پست
farshon salma57 rasekhoon_m ehsan007060 mohammad_khoshghamat
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

با سلام خدمت مسئولین محترم و دوستان گرامی

یه پیشنهاد داشتم

اینکه روز عید فطر یه جشن گرفته بشه و دوستان عید رو به هم تبریک بگن و به مشارکت کنندگان هم یه امتیاز تعلق بگیره laughالبته این طرح ها معمولا انجام میدین گفتم یادتون بندازم و گفته باشم

با سلام و عرض ادب:

مدیر گرامی مطلب درخواستی در راستای جشن عید فطر را به مدیر محترم تالار اعلام خواهیم کرد.در صورت تایید در خدمت شما و کاربران عزیز خواهیم بود.

با تشکر

جمعه 2 تیر 1396  12:45 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 amirali123 mohammad_khoshghamat
دسترسی سریع به انجمن ها