0

انتقادات و پیشنهادات راسخونی

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

همراهان راسخونی با توجه به اینکه بعضی دوستان دارای پیشنهادات و انتقادات سازنده در مورد برنامه های اجرایی انجمن راسخون می باشند لذا بنابر درخواست دوستان از شما عزیزان خواهشمندیم نقد خود ونقاط ضعف و قوت تاپیک ( ویژه برنامه های ماه مبارک رمضان(96) ) را در این تاپیک قرار دهید .قطعا انتقاد های سازنده و بیان نقاط ضعف و قوت این نوع برنامه های تلاشی سازنده است تا مسئولین در ارائه طرح های بعدی اهداف سازنده تری را مورد نظر داشته باشند.

با تشکر از مشارکت شما در انجمن راسخون

پنج شنبه 4 خرداد 1396  11:48 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 siryahya ehsan007060 nazaninfatemeh omiddeymi1368 mty1378 rasekhoon_m borkhar unknown aftabm nargesza amirali123 pebdani rezahossiny farshon
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

پاسخ به: انتقادات و پیشنهادات راسخونی

سلام و عرض ادب

حاج آقا چرا روی بنر ختم دعای فرج دعای سلامتی امام زمان عج نوشته شده؟؟

پنج شنبه 4 خرداد 1396  6:57 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 nazaninfatemeh shirdel2 rasekhoon_m borkhar mty1378 salma57 mosabeghat_ravabet unknown aftabm shayesteh2000 nargesza amirali123 pebdani xplod2012
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول ehsan007060

سلام و عرض ادب

با سلام و عرض ادب:

با تشکر از لطف شما عزیز راسخونی ؛قبل از شما هم مدیر بزرگوار این تالار  به این مطلب  اشاره فرمودند حتما اصلاح خواهد شد

با تشکر از شما و مدیر تالار دین پژوهی.

جمعه 5 خرداد 1396  8:02 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 omiddeymi1368 nazaninfatemeh shirdel2 rasekhoon_m borkhar mty1378 salma57 mosabeghat_ravabet unknown aftabm shayesteh2000 nargesza amirali123 pebdani farshon xplod2012
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

بنام خدا

با سلام

ضمن تشکر از این کار خدا پسندانه و خوب (پست کوچه نشینان امیرالمومنین علی علیه السلام )، پیشنهاد می کنم برای درک بهتر مطلب این پست خوب لطفا توضیح کاملتری برای کاربران بدهید مثلا بفرمائید هر لینک که معرفی می کنند چند حسنه را خواهد داشت و چه لینک هائی را میتوان معرفی کرد و.........

با احترام

شنبه 6 خرداد 1396  7:36 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m ravabet_rasekhoon borkhar mty1378 omiddeymi1368 nazaninfatemeh salma57 mosabeghat_ravabet unknown aftabm shayesteh2000 nargesza ehsan007060 amirali123 pebdani xplod2012
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول shirdel2

بنام خدا

با سلام

ضمن تشکر از این کار خدا پسندانه و خوب (پست کوچه نشینان امیرالمومنین علی علیه السلام )، پیشنهاد می کنم برای درک بهتر مطلب این پست خوب لطفا توضیح کاملتری برای کاربران بدهید مثلا بفرمائید هر لینک که معرفی می کنند چند حسنه را خواهد داشت و چه لینک هائی را میتوان معرفی کرد و.........

با احترام

با سلام و عرض ادب:

همراه و همکار دلسوز راسخونی جناب شیردل عزیز آنچه در نظر گرفته شده حسنه هایی است که طبق روال معمول  به پست ها داده می شود. علاوه بر آن سعی می شود حسنه های دیگری هم به مجموع حسنه های ارسالی اضافه نماییم و تبدیل به هدایا شود.این حسنه ها از حساب امتیازات دوستان کم خواهد شد. ارسال هر مطلبی در تمام تالارها مربوطه با رعایت ضوابط وشرایط بلامانع است فقط دوستان باید لطف کنند در تاپیک مورد نظر(کوچه نشینان امیرالمومنین ع) درهر پست ده تا لینک را معرفی نمایند تا معلوم شود دوستان چقدر پست ارسال کرده اند.

با تشکر

شنبه 6 خرداد 1396  11:54 AM
تشکرات از این پست
borkhar mty1378 omiddeymi1368 nazaninfatemeh salma57 shirdel2 mosabeghat_ravabet unknown aftabm shayesteh2000 nargesza ehsan007060 amirali123 pebdani farshon rasekhoon_m feridoun3 xplod2012
amayen
amayen
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1058

با عرض سلام و قبولی طاعات و عبادات شما راسخونی های گرامی

چرا سوال روز اول مسابقه دلاوران ایران رمضان 96 که مربوط به شهید صیاد شیرازی هست رو نمی تونم پیدا کنم؟ با وجود اینکه روی لینک مربوطه اش کلیک می کنم!!!

حتی قابلیت تشکر بر روی پست هم بی تأثیر شده!!!

توی توضیحات مسابقه هم قید نشده بود که سوال هر روز تنها در همان روز قابل رؤیت می باشد!!!!

با تشکر

التماس دعا

یک شنبه 7 خرداد 1396  4:43 PM
تشکرات از این پست
unknown nazaninfatemeh mty1378 aftabm omiddeymi1368 shayesteh2000 nargesza borkhar ehsan007060 rasekhoon_m amirali123 pebdani
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول amayen

با عرض سلام و قبولی طاعات و عبادات شما راسخونی های گرامی

چرا سوال روز اول مسابقه دلاوران ایران رمضان 96 که مربوط به شهید صیاد شیرازی هست رو نمی تونم پیدا کنم؟ با وجود اینکه روی لینک مربوطه اش کلیک می کنم!!!

حتی قابلیت تشکر بر روی پست هم بی تأثیر شده!!!

توی توضیحات مسابقه هم قید نشده بود که سوال هر روز تنها در همان روز قابل رؤیت می باشد!!!!

با تشکر

التماس دعا

با سلام و عرض ادب:

کاربر گرامی و همراه راسخونی با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما بزرگوار،درمورد سوالی که فرمودید با مدیر گرامی طرح صحبت خواهم کرد. که این موضوع را پیگیری نمایند

با تشکر

یک شنبه 7 خرداد 1396  7:08 PM
تشکرات از این پست
siryahya omiddeymi1368 nazaninfatemeh unknown mosabeghat_ravabet shayesteh2000 nargesza borkhar ehsan007060 rasekhoon_m amirali123 mty1378 pebdani farshon
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

با سلام خدمت مسئولین محترم

با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما عزیزان راسخونی از مدیر عامل راسخون گرفته تا کاربران گرامی

حالا نمیدونم این پیشنهاد جاش اینجا هست یا نه حالا من بیان میکنم خودتون تصمیم بگیرین

چه خوب میشد یه سامانه ای رو ایجاد میکردین برای کمک های نقدی خیرین محترم راسخونی به موسسه های خیریه و بهزیستی و ایتام و ...

خیلی هم عالی میشد و هر کسی با هر توان مالی و هر چه قدر که دوست میداشت کمک میکرد

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

چهارشنبه 10 خرداد 1396  8:39 PM
تشکرات از این پست
mty1378 ehsan007060 ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 rasekhoon_m pebdani nargesza
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما عزیزان راسخونی از مدیر عامل راسخون گرفته تا کاربران گرامی

حالا نمیدونم این پیشنهاد جاش اینجا هست یا نه حالا من بیان میکنم خودتون تصمیم بگیرین

چه خوب میشد یه سامانه ای رو ایجاد میکردین برای کمک های نقدی خیرین محترم راسخونی به موسسه های خیریه و بهزیستی و ایتام و ...

با سلام و عرض ادب:

با تشکر از لطف و فکر خیرمندانه  شما بزرگوار،همانطور که میدانید مراکز خیریه مردمی بسیار زیاد شده است این موضوع در اصفهان زیاد هست لذا تاسیس سامانه های مختلفی هم جهت کمک به نیازمندان و جهت پذیریش ایتام وجود دارد که عزیزان می توانند جهت همیاری  به این مراکز مراجعه بفرمایند.این نوع مراکز نیز خودشان دارای ضوابط و قانون های دست و پا گیر است که ایجاد این نوع سامانه ها در راستای فعالیت های فرهنگی راسخون جوابگو نیست.

با تشکر

پنج شنبه 11 خرداد 1396  11:45 AM
تشکرات از این پست
amirali123 mty1378 omiddeymi1368 nazaninfatemeh rasekhoon_m pebdani farshon nargesza
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول amirali123

با سلام و عرض ادب:

با تشکر از لطف و فکر خیرمندانه  شما بزرگوار،همانطور که میدانید مراکز خیریه مردمی بسیار زیاد شده است این موضوع در اصفهان زیاد هست لذا تاسیس سامانه های مختلفی هم جهت کمک به نیازمندان و جهت پذیریش ایتام وجود دارد که عزیزان می توانند جهت همیاری  به این مراکز مراجعه بفرمایند.این نوع مراکز نیز خودشان دارای ضوابط و قانون های دست و پا گیر است که ایجاد این نوع سامانه ها در راستای فعالیت های فرهنگی راسخون جوابگو نیست.

با تشکر

اهان کاملا درست میفرمایین تا به حال به این مقوله از این زاوبه نگاه نکرده بودم

بین تموم سایتهای اینترنت

پنج شنبه 11 خرداد 1396  11:58 PM
تشکرات از این پست
mty1378 omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon rasekhoon_m pebdani nargesza
SABOORI
SABOORI
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4222

آقا ما نت نداریم سه ماه نیستیم و چگونه تو یربازی با راسخون بایم

عجیب است که:
پس از گذشت یک دقیقه به پزشکی اعتماد می کنیم !

بعد از گذشت چند ساعت به کلاهبرداری !
بعد از چند روز به دوستی !
بعد از چند ماه به همکاری !
بعد از چند سال به همسایه ای !
اما بعد از یک عمر به خدا اعتماد نمی کنیم ...!

شنبه 13 خرداد 1396  4:28 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 pebdani amirali123 mty1378 rasekhoon_m nargesza
rezahossiny
rezahossiny
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1677

نقل قول amirali123

دوشنبه 15 خرداد 1396  11:53 PM
تشکرات از این پست
amirali123 mty1378 ravabet_rasekhoon rasekhoon_m omiddeymi1368 nargesza
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

با سلام خدمت مسئولین محترم راسخون

دمتون گرم دلتون خندون صفای دلتون امام رضایی باشه ان شاءالله laugh

نمیدونم پیشنهاد هست یا انتقاد

چه خوب میشد در بخش فروشگاه قسمت قرعه کشی رو به دلیل مقارن بودن با ماه مبارک رمضون محصولات فرهنگی و مذهبی میذاشتین البته درسته من از پازل ها و ضبط رادیو خیلی خوشم میاد ولی خیلی بهتر تر میشد مثلا قلم قرآنی - بسته های مذهبی و کتاب های دیگه و ... میذاشتین

و یا مثلا کتاب قران که ارم راسخون رو هم داشته باشه هم یادگاری خوبی هست و یه هدیه معنوی بسیار گران بها

بین تموم سایتهای اینترنت

سه شنبه 16 خرداد 1396  6:22 PM
تشکرات از این پست
mty1378 farshon ravabet_rasekhoon rasekhoon_m omiddeymi1368 nargesza ehsan007060
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

با سلام خدمت مسئولین محترم راسخون

دمتون گرم دلتون خندون صفای دلتون امام رضایی باشه ان شاءالله laugh

نمیدونم پیشنهاد هست یا انتقاد

چه خوب میشد در بخش فروشگاه قسمت قرعه کشی رو به دلیل مقارن بودن با ماه مبارک رمضون محصولات فرهنگی و مذهبی میذاشتین البته درسته من از پازل ها و ضبط رادیو خیلی خوشم میاد ولی خیلی بهتر تر میشد مثلا قلم قرآنی - بسته های مذهبی و کتاب های دیگه و ... میذاشتین

و یا مثلا کتاب قران که ارم راسخون رو هم داشته باشه هم یادگاری خوبی هست و یه هدیه معنوی بسیار گران بها

با سلام و عرض ادب:

دوست و همراه راسخونی با تشکر از دغدغه فرهنگی هنری شما بزرگوار در مورد محصولات فروشگاه ، سوال شما بزرگوار را باید مسئول فروشگاه پاسخ بدهند .اما با توجه به اطلاعایی که از شرایط و موقعیت فروشگاه دارم ،در حال حاضر محصولات موجود و اجناس که جهت قرعه کشی بارگذاری می شود . تلاش مسئول روابط عمومی و عزیزان در واحد فروشگاه می باشد (با توجه به اینکه  تایید محصولات ماهانه قاعدتا داری مراحل اداری و ضوابط خاصی است که این عزیزان  باید  با مدیریت محترم هماهنگی لازم را بنمایند) مطمئن باشید اگر شرایط و امکان محصولات دیگری در این ماه برای دوستان وجود داشت به این موارد اکتفاء نمی کردند و مطمئنا محصولات دیگری را جایگزین می نمودند .

با تشکر

،

چهارشنبه 17 خرداد 1396  11:24 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh mty1378 amirali123 rasekhoon_m farshon omiddeymi1368 nargesza ehsan007060
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

نقل قول ehsan007060

سلام و عرض ادب

به خداوندی خدا من اولش یه چند تا رو دعای فرج رو خوندم و دعای امام زمان رو نخوندم الان این بر گردن کی هست ؟ هان ؟؟خخخخ

بین تموم سایتهای اینترنت

چهارشنبه 17 خرداد 1396  11:57 PM
تشکرات از این پست
mty1378 rasekhoon_m farshon omiddeymi1368 nargesza ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها