پاسخ به:برگزیدگان مسابقه هنر انقلاب
سلام
منم تبریک میگم به همه برندگان
مبارکشون باشه
تاواجبی وجود دارد برای تبلیغ سراغ مستحبات نروید
وتا واجب فراموش شده ای هست سراغ واجبات بورس نروید
امربه معروف و نهی از منکر اینقدر مهم و ظریفه که گاهی دو امام دست در دست هم میدن تا وضوی پیرمردی را اصلاح کنند
سلام و تبریک به برندگان
جایزشون چیه؟
تا تکمیل شدن مدارک برندگان جوایز نیز مشخص خواهد شد .
هنوز اطلاع دقیقی در دست نیست
باسلام من هم به دوستان عزیز که این مسابقه رو بردند تبریک عرض می کنم و نوش جونشون
برای ماه رمضان و ماه محرم (که چند ماه دیگه می رسه) برنامه مسابقه هم دارید؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اینک ویژه برنامه های ماه مبارک رمضان فعال شده است.با ما همراه باشید
ویژه برنامه های ماه مبارک رمضان(96) +امتیاز ویژه
عرض تبریک به برندگان و تشکر ویژه از مسولین محترم
اینجانب برنده نشدم ولی خیلی خوشحال شدم زمانی که دیدم برندگان تکراری و شناخته شده نیستند و امیدوار شدم که بالاخره زمانی میرسد که امثال من هم برنده شوند...
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر واجعلنا من خیر انصاره و اعوانه والمستشهدین بین یدیه
با سلام اگه امكانش هست هم جواب سوالات هم تمام كساني كه پاسخ صحيح دادند رو قرار بديد
در صفحه اول همین تاپیک یه گزارش مختصری در این خصوص داده شده میتوانید ملاحظه کنید.
خدا کنه فقط رومیزی قلمکار و از این جور چیزا نباشه . یه دفعه یه مسابقه خیلی مهم شرکت کردم بازم مثل الان جایزهاش نامشخص بود وقتی رسید آه از نهادم بر اومد . یک رومیزی قلمکار که بدرد هیچ چیزی نمی خورد به غیر از کهنه گرد گیری
سلام جوایز معلوم نشد لطفا فرهنگی نباشه
خخخخخخخخخخخخ
الآن دیگه همه از دست جوایز فرهنگی، سبد فرهنگی و بسته فرهنگی به سُتوه آمدن!!!!!!!
واسه كسي خاك گلدون باش، كه اگه به آسمون رسيد، بدونه ريشهاش كجاست ...
همه که نه برخی بهرحال باتوجه به کمبوداگاهی اعتراضاتی هست،جوایزحکم یادگاری روداره اسب پیش کش روهم که دندوناشوپرنمی کنن،خخخخ
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه