مواد لازم
گوشت بوقلمون - 300 گرم
سیبزمینی - دو عدد
شوید خشک - دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده - یک عدد
تخم آفتابگردان - یک قاشق غذاخوری
روغنزیتون - سه تا چهار قاشق غذاخوری
آب، نمک و زعفران - به میزان لازم
طرز تهیه
گوشت بوقلمون را به تکههای هم اندازه درآورید و به مدت یک ساعت در پیاز و زعفران قرار دهید و در یخچال بگذارید. سپس گوشت را به همراه پیاز و روغنزیتون روی حرارت ملایم بگذارید و تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت 45 دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.
آنگاه سیبزمینی و تخم آفتابگردان را اضافه کنید.
وقتی گوشت و سیبزمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف موردنظر بکشید و در صورت دلخواه یک قاشق روغنزیتون و شوید روی آن بریزید.