شیرینی کره بادام زمینی
بادام زمینی علاوه بر دارای فیبر، آنتی اکسیدان، نیاسین، ویتامین و مواد معدنی، دارای پروتئین بسیار بالایی است که برای رشد کودکان مفید است. البته چربی و کالری بالای این محصول لذیذ هم روی دیگر سکه است. لذا سعی کنید جدای از این دستور پخت در مصرف کره بادام زمینی هم اعتدال کافی را رعایت کنید. نکته ای که باید مدنظر داشته باشید این است که کره بادام زمینی و خود بادام زمینی می توانند حساسیت زا باشند. برخی کودکان به بادام زمینی و فرآورده های آن حساسیت نشان می دهند لذا قبل از تهیه این میان وعده از عدم وجود حساسیت غذایی اطمینان حاصل کنید.
مواد لازم برای ۱۲ نفر:
- ۱/۴ پیمانه روغن صاف قنادی
- ۱/۴ پیمانه کره تخمه آفتاب گردان
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۱/۴ پیمانه عسل
- ۲ قاشق چای خوری وانیل
- ۳/۴ قاشق چای خوری عصاره لیمو
- ۱/۴ پیمانه آرد نارگیل الک شده
طریقه پخت:
فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا گرم شود. روغن قنادی، کره و تخم مرغ را با همزن حدود ۱ دقیقه روی سرعت متوسط مخلوط کنید. عسل، وانیل و عصاره لیمو را اضافه کرده و دوباره با سرعت متوسط مخلوط کنید تا ترکیب یکنواختی حاصل شود. آرد نارگیل و جوش شیرین را اضافه کنید و حدود ۳۰ ثانیه روی سرعت متوسط هم بزنید. اطراف ظرف را با قاشق به داخل آن هدایت کرده و به مدت ۳۰ ثانیه دیگر مخلوط کنید.
سینی شیرینی پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را با یک قاشق بزرگ به اندازه های مساوی روی آن بریزید. یک چنگال را داخل آرد فرو ببرید و سپس روی شیرینی ها به آرامی فشار دهید تا ظاهر شبکه ای پیدا کنند. سینی را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید و سپس شیرینی ها را سرد کرده و نوش جان کنید.
در نهایت نظرات زیبایتان را با ما و دوستان خود نیز در میان بگذارید.
منبع: parenting
بامیلو