0

علت اين كه اهل سنت دست بسته نماز مى خوانند

rasekhin
rasekhin
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 22

پاسخ به:علت اين كه اهل سنت دست بسته نماز مى خوانند

ما که از مسایل فقهی زیاد سر در نمی آوریم ووارد آن هم همی شویم چون ممکن سهو وخطایی از ما سربزند ام آنچه به نظرم می رسد در این شرایط حساس جهانی نباید با مشغول کردن خود وهم دینانمان میدان را برای دشمنان اصلی دین وبلاد اسلامی خالی بگذاریم تا از آب گل آلود ماهی بگیرند.

دوشنبه 29 اسفند 1390  3:31 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ali201355
ali201355
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 792

من در این مورد اطلاع چندانی ندارم و گفته شده این روش را خلیفه دوم و در زمان فتح بیت المقدس مرسوم کرده است

دوشنبه 29 اسفند 1390  4:36 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
zolqarnin
zolqarnin
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 128

خب من فکر میکنیم با اختلافی که ما در ملاک حدیث شناسی و استفاده از احادیث و اعتبارسنجی احادیث داریم , با این بحث ها به جایی نمیرسیم البته این طور که به نظر میاد هدف ابتدایی این پست بحث مناظره نبوده و مخصوص شیعیان بوده , اما مسلمانان چه شیعه و چه سنی باید توجه داشته باشند که طعنه زدن به همدیگه به خاطر احکام مختلف به هیچ وجه صحیح و پسندیده نیست , به نظر من بحث احکام نباید میدان تاخت و تاژ عقاید بشه و ما باید در اصول اعتقادی به نتیجه برسیم تا خط مشی کلی دوستمون بیاد , خب وقتی بنده در اصول به حقانیت تشیع پی ببرم مسلما در مسائل مربوط به احکام درون خود مذهب تشیع دنبال بهترین بیان از احکام میگردم و برای من که شیعه هستم همون مسئله ی انتخاب مرجع تقلید هست در واقع . در کل حرفم اینه که باید در اصول دین تحقیق و مباحثه کنیم تا به نتیجه برسیم نه اینکه از احکام شروع کنیم و به بحث و جدل های بیگار و بی نتیجه بپردازیم.

اگر چشم داری به دیگر سرای

به نزد نبی و علی گیر جای

سه شنبه 31 مرداد 1391  3:08 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
kaka_jan80
kaka_jan80
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 258

دست بسته دست باز 

ای بابا ببینم اصلا نماز میخونین یا نه 

چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392  10:47 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

بعد‌از پیامبر بدعت هایی در دین بوجود امد که بخشی در زمان جناب ابوبکر و عمر و‌عثمان ایجاد شد که خودشان از انها بعنوان بدعت حسنه نام گرفت

همانطور که ابوبکر در زمان مرگ خود گفت چندکار بود که کاش انجام نمیدادم

این تکتف هم در زمان عمر بن خطاب صورت  گرفت زمانی که اسرا ایرانی رو اوردند از دست بسته بودن انها خوششان امد دستور داد در نماز اجرا کنند همانطور که در مورد اضافه کردن اصلاه خیر من النوم را در نماز صبح اضافه کرد

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

یک شنبه 31 خرداد 1394  6:43 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
Sajjadalizadehs
Sajjadalizadehs
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 198

بله ما شیعه ایم.شیعیان فردی که حق او را با نامردی خوردند.شما میگویید همه اصحاب پیامبر قرار است به بهشت بروند اما چگونه ممکن است افرادی که تنها در زمان حیات رسول اکرم از او پیروی میکردند و پس از شهادت ایشان سخنان او را نه تنها تکذیب بلکه تحریف نیز کردند به بهشت بروند؟ _ چگونه ممکن است افرادی که در غدیر اولین افراد تبریک گوینده به امیرالمومنین علی (ع) بودند و پس از شهادت ایشان همه چیز را از یاد بردند و علاوه بر آن دختر او را با سیلی و کتک و آتش زدن، قبل از خشک شدن خون رسول اکرم، به شهادت رساندند به بهشت بروند؟ چگونه ممکن است خلیفه اول در حکم دادن به زناکار نه تنها اورا گناهکار نمیشمارد بلکه او را صاحب دو اجر میداند و شوهر آن زن را صاحب یک اجر؟ البته موارد خیلی زیادی هست........................شما میخواهید ما از اینگونه افراد پیروی کنیم.به من بگویید چه چیزی باید از اینگونه افراد یاد بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و البته پیامبر هیچ وقت با کشور گشایی موافق نبود.
یک شنبه 29 آذر 1394  12:32 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
Sajjadalizadehs
Sajjadalizadehs
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 198

بهتر است بدانید مرحوم دکتر شریعتی جامعه شناس بود نه دین شناس یا مذهب شناس و نه مورخ.درمورد بقیه حرفتان هم انگار فردی از عرب جاهلی این مطلب را نوشته.فکر میکنید بخاطر از بین رفتن آن حکومت ایران است که ایران شیعه شده..............البته عرب جاهلی هم همانگونه فکر میکردند اما شیعه شدن ایرانیان بخاطر عدالتی بود که در زمان حضرت امیر المومنین علی(ع) تجربه کردند.عدالتی که خلفای عزیز شما آنرا بیخیال شده بودند و در همه حال فریاد 'عرب برتر از عجم است 'سر میدادند.
یک شنبه 29 آذر 1394  12:45 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
yassinmoradi
yassinmoradi
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 483

بله بايد بزرگان نظر بدهند و ما پيرو حرف ايشان باشيم

دیوانه کسی است که کاری را مدام انجام دهد اما منتظر نتیجه ی متفاوت باشد

یک شنبه 20 دی 1394  12:51 PM
تشکرات از این پست