0

طرز تهیه بستنی قیفی

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه بستنی قیفی

 

با گرم شدن هوا و آغاز فصل تابستان، بازار بستنی فروشان داغ می شود. اما بسیاری از خانواده ها برای اینکه فرزندانشان از مضرات بستنی های صنعتی در امان بمانند، اقدام به تهیه بستنی در منزل می کنند. به همین بهانه آسمونی در این مقاله طرز تهیه بستنی قیفی در منزل و همچنین طرز تهیه بستنی در منزل بدون استفاده از دستگاه بستنی ساز را برای شما عزیزان تهیه کرده است.

cone ice cream3 طرز تهیه بستنی قیفیمواد اولیه :

 برای قیف بستنی :

خامه (پر چرب) 1 فنجان

عصاره وانیل 1 و نیم قاشق چایخوری

شکر پودری 1 و نیم فنجان

آرد 1 و نیم فنجان

دارچین (آسیاب شده) 1/4 قاشق چایخوری

نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری

 برای بستنی :

خرده شکلات (کمی شیرین) 1 و نیم فنجان

کره (بدون نمک) 5 قاشق سوپخوری

بستنی وانیلی 2.5 لیتر

مغز آجیل (خرد شده)

مواد تزئینی

تافی (خرد شده)

با یک همزن خامه پر چرب را با عصاره وانیل با سرعت بالا 5 دقیقه بزنید تا غلظت موس پیدا کند.
آرد؛ شکر پودری، دارچین و نشاسته ذرت را در یک کاسه هم بزنید سپس مخلوط مواد خشک را به آرامی داخل مواد مرطوب بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. در ظرف را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و 30 دقیقه در دمای اتاق بگذارید.

تابه ی گریل دو طرفه را با دمای نسبتاً بالا (375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتی گراد) داغ کنید.
1 قاشق سوپخوری خمیر را وسط تابه بریزید و در آن را ببندید و وافل را 90 ثانیه بپزید.

cone ice cream2 طرز تهیه بستنی قیفیوافل را به سرعت از تابه بیرون بیاورید و دور قالب قیفی شکل خود بپیچید تا شکل بگیرد و انتهای آن را به هم فشار دهید تا نوک قیف بسته شود. بگذارید قیف 1 دقیقه دور قالب بماند و خنک شود.

همین مرحله را برای باقی خمیر هم تکرار کنید.

بستنی را 15 ثانیه تا موقعی که راحت بشود آن را با ملاقه کشید در ماکروویو قرار بدهید.
هر قیف را با بستنی پر کنید و بعد از پر کردن داخل فریزر قرار دهید. قیف ها را حداقل 30 دقیقه فریز کنید.

خرده شکلات و کره را در یک قابلمه دوجداره یا در ماکروویو آب کنید. و با یک کاردک هم بزنید تا کاملاً آب شوند و یکدست شوند.
نوک قیف های فریز شده را یکی یکی در شکلات اب شده بزنید و بلافاصله با مغز آجیل خرد شده یا مواد تزئینی تزئین کنید. قیف ها را دوباره در فریزر بگذارید و اجازه بدهید قبل از سرو کردن 15 دقیقه در آن بمانند.

نکته:
برای اینکه بستنی از ته قیف چکه نکند ابتدا چند خرده شکلات یا مقداری مغز آجیل داخل آن بریزید.
شکلات به شدت داغ خواهد بود پس قیف های بستنی بایستی کاملاً یخ زده باشند که وقتی آنها را در شکلات می زنید بستنی آب نشود.
مواد تزئینی دلخواه خود را بلافاصله روی شکلات بریزید چون خیلی سریع سفت می شود.

cone ice cream1 طرز تهیه بستنی قیفی

 

مواد لازم برای درست کردن بستنی در خانه

شیر: 2 لیوان (نیم لیتر)

شکر: 4 قاشق سوپخوری (100 گرم)

زرده تخم مرغ: 4 عدد

ثعلب: به جای زرده تخم مرغ 15 گرم

وانیل: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه بستنی در خانه

شکر، زرده تخم مرغ و وانیل را خوب با هم بزنید تا تخم مرغ کف کند.

شیر را جوش آورده و زرده و شکر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تخم مرغ با شیر کاملا مخلوط شود.

اگر می خواهید از ثعلب استفاده کنید باید بعد از گرم کردن شیر، شکر، وانیل و ثعلب را به آن بیافزایید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط وشکر حل شود.

اکنون برای اینکه شیر به شکل و شمایل بستنی شبیه شود باید آن را در سرما هم بزنید.

کسانی که بستنی ساز دارند، این وسیله کار را برایشان انجام می دهد اما کسانی که بستنی ساز ندارند باید به روش دیگری عمل کنند.

ظرفی پر از یخ تهیه کنید و شیر را در ظرفی فلزی ریخته، داخل ظرف یخ قرار دهید و با همزن بزنید تا کم کم کش دار شده و تبدیل به بستنی شود.

راه دیگر این است که ظرف شیر را که بهتر است فلزی (استیل) باشد در فریزر قرار دهید تا اطراف شیر کمی یخ بزند؛ سپس شیر را از فریزر درآورده و با همزن بزنید و آن قدر این کار را تکرار کنید تا شیر کش دار شده و به شکل بستنی درآید.

می توانید روی این بستنی ساده وانیلی مقداری کارامل بریزید و نوش جان کنید.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

سه شنبه 26 اردیبهشت 1396  5:39 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها