0

تهیه کوفته کباب؛ محبوب ترین غذای خاورمیانه

 
masomezare4
masomezare4
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 3091
محل سکونت : یزد

تهیه کوفته کباب؛ محبوب ترین غذای خاورمیانه

 
 

 

 
در شرق میانه چندین نوع غذا وجود داره که همیشه همراه با پیتا هست این غذا ها شامل فلافل، شاورما و انواع کباب میشه. رسپی امروز مربوط به کوفته کباب هست، ترکیبی از گوشت گاو و گوسفند، پیاز، سیر،جعفری و ادویه جات مختلف که یکی از محبوب ترین غذاهای خاورمیانه است.
 
وب سایت سوران: در شرق میانه چندین نوع غذا وجود داره که همیشه همراه با پیتا هست این غذا ها شامل فلافل، شاورما و انواع کباب میشه. رسپی امروز مربوط به کوفته کباب هست، ترکیبی از گوشت گاو و گوسفند، پیاز، سیر، جعفری و ادویه جات مختلف که یکی از محبوب ترین غذاهای خاورمیانه است.
 
مواد لازم:
 
  • نان پیتا (برای سرو) به میزان لازم
  • پاپریکا 1/2 ق چ
  • جوز هندی 1/2 ق چ
  • سماق 1/2 ق چ
  • پودر هل سبز 1/2 ق چ
  • فلفل قرمز 1/2 ق چ
  • ادویه آل اسپایس 1و1/2 ق چ
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • نان تست (خیس خورده) 1عدد
  • پیاز زرد (متوسط) 1عدد
  • جعفری (بدون ساقه) 1دسته
  • گوشت بره 250گرم
  • سیر 2حبه
  • گوشت گاو 500گرم
دورچین:
  • گوجه خرد شده به میزان لازم
  • سس ارده به میزان لازم
  • پیاز خرد شده به میزان لازم
  • جعفری به میزان لازم
 
طرز تهیه کوفته کبابKOFTA KEBAB 
 
 
طرز تهیه:
 
1- 10عدد سیچ چوبی رو به مدت یک ساعت داخل آب قرار دهید و هنگام شروع کار از آب خارج کنید.
 
2-گریل رو با حرارت کم گرم کنید.
 
3-و اگر تمایل دارید سس ارده را آماده کنید.
 
4-سپس پیاز،سیر و جعفری رو داخل غذا ساز خرد کنید.
 
5-گوشت گاو و بره،نان (نان خیس خورده را خوب فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود) و ادویه ها رو اضافه کنید.
 
6-و تا زمانی که مواد کاملا یکدست شود و خمیر گوشتی بدست بیاد خوب مخلوط کنید.
 
7-مخلوط گوشتی رو از بلند خارج کنید و داخل کاسه ای بریزید.
 
8-از مواد حدود یک مشت بردارید و داخل سیخ چوبی فرم دهید تا زمانی که ضخامت مواد حدودا 1 اینچ شود.

9-سیخ های آماده شده رو داخل ظرفی که با کاغذ روغنی پوشانید قرار دهید تا کار تمام شود.

10-کمی روغن داخل تابه گریل بریزید و کباب ها روی روی گریل گرم شده قرار دهید و هر طرف رو برای حدود4 دقیقه بپزید د ر مجموع هر کباب 7 تا 8 دقیقه.
 
11-کباب های آماده شده رو درکنار پیتا و سس ارده سرو کنید و لذت ببرید.
 
نکته:
 
1-از ادویه آل آسپایس(فلفل فرنگی) در رسپی استفاده شده که عطر طعمش ترکیبی از دارچین،میخک و جوز هندی میباشد اگر این ادویه در دسترس نبود به میزان مساوی از دارچین،میخک،جوز هندی و کمی فلف سیاه استفاده کنید)
 
2-اگر غذاساز شما کوچکه یا قدرت زیادی نداره بهتر گوشت ها رو اول چرخ کنید و بعد داخل غذا ساز بریزید
 
3-این کباب احتیاجی به منقل و آتش ندارد و خیلی سریع آماده میشه و بسیار هم لذیذه،در صورت امکان کباب رو حتما با سس ارده سرو کنید چون خیلی خیلی خوش طعمش میکنه
سه شنبه 26 اردیبهشت 1396  8:28 AM
تشکرات از این پست
nargesza mohammad_khoshghamat
دسترسی سریع به انجمن ها