0

طاهران: به خاطر تراکتور، به جام جهانی نرفتم

mohammadtorres
mohammadtorres
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 21972

هافبک جوان تراکتورسازی اعلام کرد به خاطر نیاز این تیم حضور در اردوهای تیم جوانان را از دست داده است.

به گزارش "ورزش سه"، علی طاهران یکی از بازیکنان جوان تراکتورسازی در یکی دو سال گذشته عضو ثابت تیم ملی جوانان بوده و در اردوهای مختلفی شرکت کرده است. او در بازی‌های قهرمانی آسیا نیز برای این تیم به میدان رفت و توانست بازی کند. طاهران اما در لیست نفرات اعزامی به جام جهانی جوانان جایی ندارد و دلیلش عدم حضور در اردوهای قبلی است.

طاهران در این باره به "ورزش سه" گفت: «واقعیت این است که در اردوهای اخیر من به تیم ملی جوانان دعوت شدم اما به خاطر اینکه تراکتورسازی کمبود بازیکن داشت و لازم بود به تیمم کمک کنم، نتوانستم به اردوهای تیم ملی بروم. چند بار دعوت شدم اما به خاطر نیاز تراکتورسازی و مربیان در تیمم ماندم و مسئولان تیم جوانان نیز ترجیح دادند به همین خاطر نام مرا در لیست نفرات اعزامی به جام جهانی قرار ندهند.»

وی افزود: «امیدوارم در آینده بتوانم با درخشش در ترکیب تراکتورسازی بیشتر خودم را نشان دهم و به اردوهای تیم ملی جوانان و امید دعوت شوم. انگیزه زیادی دارم تا بتوانم برای تیمی که سال‌ها در آن حضور داشتم بدرخشم و امیدوارم همه چیز برایم خوب پیش برود.»

یک شنبه 24 اردیبهشت 1396  5:32 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها