مواد لازم برای تهیه کلاب مرغ و جعفری و پیازچه
سینه مرغ : 200 گرم
پنیر تست : 6 ورق
سس ( هزار جزیره) : به مقدار لازم
جعفری خرد شده : 2 قاشق سوپ خوری
نان تست : 1 بسته
نمک و فلفل : به مقدار لازم
پیاز : 1 عدد
آبلیمو : 1 قاشق سوپ خوری
پیازچه : 2 دسته
طرز پخت کلاب مرغ و جعفری و پیازچه
1-ابتدا پیاز را پوست کنده و به چهار قسمت تقسیم کنید. مرغ را با پیاز ، نمک ، فلفل و کمی آب روی حرارت بگذارید تا بپزد. بعد از پخت مرغ آن را خرد کرده و در کاسه ای بریزید. جعفری خردشده را هم اضافه کرده و مخلوط کنید.
2-پیازچه را ریز خرد کنید و به مرغ و جعفری اضافه کنید. آبلیمو و نمک و فلفل هم اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید. نان های تست را روی سطح صافی گذاشته و با چاقوی تیز کناره های برشته آن را جدا کنید.
3-برای درست کردن هر ساندویچ روی یک لایه از نان را کمی سس هزار جزیره بمالید. از مایه مرغ و پیازچه و جعفری روی نان بریزید و بعد یک ورق پنیر هم روی مواد قرار دهید.
4-لایه آخر تکه ای دیگر از نان تست است. همه مواد را به همین صورت به شکل ساندویچ در آورید و کناری بگذارید. با قلم موی آشپزی صفحه های دستگاه ساندویچ ساز را کمی چرب کرده بعد ساندویچ ها را در دستگاه گذاشته و در آن را ببندید.
بعد از طلایی شدن ساندویچ ها آنها را از دستگاه بیرون آورده و روی توری فلزی بگذارید تا کمی خنک شوند. بعد آنها را به شکل مثلث برش زده سرو کنید.
نکاتی در مورد طرز تهیه کلاب مرغ و جعفری و پیازچه :
• به جای مرغ میتوانید از کالباس یا فقط مخلوط سبزیجات شامل قارچ ، جوانه ماش ، پیازچه و جعفری استفاده کنید.
• مدت زمان آماده سازی کلاب مرغ و جعفری و پیازچه 20 دقیقه می باشد.
• مدت زمان پخت کلاب مرغ و جعفری و پیازچه 20 دقیقه می باشد.
منبع : کتاب آشپزی چهارفصل