10- کالی، کلمبیا
«سانتیاگو د کالی» یا همان «کالی» مرکز پخش «واله د کائوکا» در جنوب غربی کلمبیا و سومین شهر بزرگ این کشور است که تقریبا 2.5 میلیون نفر جمعیت دارد. طبق منابع رسمی بیشتر اقتصاد این شهر وابسته به کائوچو، توریسم، کاغذ، شکر و کشاورزی است اما واقعیت این است که بزرگ ترین تجارت در کالی، تجارت مواد مخدر است. در سال 2012، 1861 قتل در شهر اتفاق افتاد که تقریبا معادل 81.1 به ازای هر 100 هزار نفر است. با وجود این هنوز هم توریست های زیادی به کالی سر می زنند و انگار نمی دانند که قرار است چه بلایی سرشان بیاید.
9- کاماکاری، برزیل
شهری کوچک در برزیل با تنها 255 هزار نفر جمعیت که سالانه 209 نفر در آن به قتل می رسند و این یعنی 81.9 قتل در هر 100 هزار نفر. این شهر با وجود کوچک بودنش یکی از شهرهای صنعتی برزیل به شمار می رود و یکی از کارخانه های کمپانی فورد در آن واقع شده است. مردم کاماکاری اما ظاهرا خیلی علاقه ای به کار در کارخانه ندارند و ترجیح می دهند موادمخدر جا به جا کنند که خب سر همین کار جانشان هم از دست می دهند.
8- دیستریتو سنترال، هندوراس
درواقع یکی از بخش های هندوراس است که شهر مهم «تخوسیگالپا» هم در آن واقع شده است و تقریبا 1.1 میلیون نفر جمعیت دارد. میزان قتل در این ناحیه نه چندان بزرگ 1028 مورد در سال یا 86 در هر 100 هزار نفر است. مردم منطقه که در سال های اخیر جمعیت شان به شدت رشد کرده، از لحاظ اقتصادی و وضع بسیار بدی دارند و شهر زیرساخت خاصی ندارد و مردم برای گذران زندگی بیشتر به اعمال مجرمانه روی می آورند که نتیجه اش را هم می بینند.
7- سرا، برزیل
شهری با تنها 400 هزار نفر جمعیت که سالی 378 نفر در آن کشته می شوند و این یعنی 89.5 قتل در 100 هزار نفر. نبود شغل و فقر باعث شده تا مردم «سرا» مثل بسیاری از شهرهای دیگر برزیل در تجارت مواد مخدر شرکت کنند و این وسط درگیری بین گروه های کوچک و بزرگ جانشان را بگیرد.
6- ماسیئو، برزیل
«ماسیئو» تنها یک میلیون نفر جمعیت دارد اما سالانه 858 نفر در آن کشته می شوند. یعنی 90 نفر در هر 100 هزار نفر. این شهر که در جنوب شرق برزیل واقع شده یکی از مشهورترین شهرهای برزیل به خاطر جنایاتش است و هیچ کس دوست ندارد تجربه سفر به آن را داشته باشد. در سال های گذشته بسیاری از گروه های تبهکار شهرهای بزرگ مثل ریودوژانیرو و سائوپائولو که با حملات پلیس مجبور به ترک این شهرها شده اند به «ماسیئو» آمده اند و برای خودشان امپراتوری راه انداخته اند. این امپراتوری برای مردم ماسیئو اما فقط قتل و جنایت به همراه داشته است.
5- مارابا، برزیل
شهری کوچک اما صنعتی در برزیل که به کارخانه های فولادش معروف بوده اما حالا آمار کشت و کشتارش باعث مشهورشدنش شده است. «مارابا» که تنها 243 هزار نفر جمعیت دارد اما هر سال حدود 230 نفر در آن کشته می شوند و این یعنی 94.4 نفر به ازای هر 100 هزار نفر که بیشترشان در درگیری بین گروه های تبهکار مواد مخدر به قتل می رسند.
4- پالمیرا، کلمبیا
یکی دیگر از شهرهای بخش «واله دکائوکا» که جمعیتش زیر 300 هزار نفر است اما حداقل سالی 284نفر در آن کشته می شوند و این یعنی 95.1 کشته در هر 100 هزار نفر، فقر، فساد و خرید و فروش موادمخدر عمده دلایل قتل در پالمیراست که هر گروهی در آن تلاش می کند بازار شهر را در کنترل خودش بگیرد.
3- آنانیندئو آ، برزیل
حضور پلیس در شهرهای بزرگ برزیل باعث شده در سال های اخیر شهرهای کوچک تر این کشور صحنه مبارزات خیابانی گروه های بزرگ و کوچک و باندهای موادمخدری باشند. «آنانیندئوآ» هم یکی از این شهرهای کوچک با جمعیت 483 هزار نفری است که هر سال 600 نفر در آن کشته می شوند.
2- سن پدرو سولا، هندوراس
شهری 700 هزار نفری در «واله ده سولای» هندوراس که تا سال گذشته پایتخت قتل در دنیا بود و تقریبا کسی در دنیا نبود که بخواهد به آن سفر کند. کار بیشتر مردم شهر، قاچاق مواد مخدر است و این در حالی است که مردم باقی شهرهای هندوراس هم چندان متفاوت نیستند و گفته می شود در تمام این کشور چیزی نزدیک به 115 هزار نفر عضو رسمی و ثابت گنگ های تبهکاری هستند. همین حضور گسترده در باندهای جنایتکار باعث شده تا این شهر کوچک با 11.03 مورد قتل در هر 100 هزار نفر و سقوطی یک پله ای در جایگاه دوم شهرهای جرم خیز و خطرناک دنیا قرار بگیرد.
1- کاراکاس، ونزوئلا
پایتخت ونزوئلا ترسناک ترین شهر دنیاست. شهری که تبدیل به پایتخت قاچاقچیان مواد مخدر شده است و هر چه دولت وزنوئلا ضعیف تر می شود، این باندها قدرتمندتر می شوند. در این شهر 3.2 میلیون نفری سالانه بیش از 2500 قتل به وقوع می رسد که برابر با 119.87 مورد در هر 100 هزار نفر است.
در چند سال اخیر و بعد از روی کار آمدن «مادورو» اوضاع اقتصادی ونزوئلا با تورم تقریبا 300 درصدی اش از قبل هم بدتر شد و حالا چند ماهی می شود که این کشور و شهرهایش در بحران کامل به سر می برند. این وسط پول اصلی به جیب کارتل های مواد مخدر می رود که از این کشور به عنوان پایانه صادرات مواد به کشورهای دیگر استفاده می کنند.