0

طرز تهیه نان سالاد با طعم سیر

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه نان سالاد با طعم سیر

 

طرز تهیه نان سالاد با طعم سیر

وقتی میریم رستوران و سالاد سفارش میدیم، مخصوصا سالاد سزار معمولا نونهای کوچیکی هم همراه سالاد سرو میشه که طعم سیر دارن و خیلی خوشمزه هستن. مخصوصا اگر طعم سیر رو دوست داشته باشین عاشقشون میشین. در این مطلب طرز تهیه این نوع نون های سالاد رو براتون گذاشتم که خیلی ساده درست میشن و میتونین بر طبق سلیقه خودتون ادویه های دیگه ای هم بهشون اضافه کنین.

طرز تهیه نان سالاد با طعم سیر

طرز تهیه نان سالاد با طعم سیر

مواد لازم برای تهیه نان سالاد با طعم سیر

  • 3 عدد نان تست
  • 20 گرم کره
  • 2 الی 3 حبه سیر
مواد لازم برای تهیه نان سالاد با طعم سیر

مواد لازم برای تهیه نان سالاد با طعم سیر

مراحل تهیه نان سالاد با طعم سیر

ابتدا گوشه های نون های تست رو میگیریم تا نون های سالادمون در انتها یک شکل و خوشگل در بیان.

طرز تهیه سوسیس خانگی سالم
www.bartarinha.ir
نون تست رو با شیر کاملا سرد خیس میکنم. سینه مرغ بدون استخون و چربی رو با سفیده تخم مرغ و نون تست خیس خورده رو با هم میکس ...
ادامه مطلب
بریدن گوشه های نان

بریدن گوشه های نان

حالا نون ها رو به صورت مکعب های کوچک برش میزنیم.

خورد کردن نون

خورد کردن نون

مکعب ها رو داخل ماهیتابه بدون روغن گذاشته و زیر گاز رو هم روشن میکنیم تا یک طرفشون طلایی بشه. شعله گاز رو کم کنین تا روند طلایی شدن نون بیشتر طول بکشه اینطوری نون ها رطوبتشون رو هم از دست میدن و ترد میشن.

طلایی کردن نان

طلایی کردن نان

بعد از اینکه یک طرف طلایی شد نون هارو برمیگردونیم تا هر دو طرف طلایی بشه.

طلایی کردن نان

طلایی کردن نان

سیر رو با رنده سایز ریز، رنده کرده و همراه کره داخل ماهیتابه میریزیم و کمی تفت میدیم تا فقط کره مزه سیر رو بگیره ولی نذارین سیر سرخ و طلایی بشه.

روش های تهیه سالاد سزار؛ اصیل و کاملا ایتالیایی
www.bartarinha.ir
سالاد سزار سالاد محبوبی است که اولین بار توسط سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به ایالت کالیفرنیا و شهر سن دیه گو بود؛ درست شد.این سالاد خوشمزه ...
ادامه مطلب
تفت دادن سیر و کره

تفت دادن سیر و کره

حالا شعله گاز رو خیلی کم کنین و نون های ترد و کوچیک رو توی مخلوط کره و سیر بریزین و هم بزنین تا همه نون ها طعم کره و سیر رو بگیره. خیلی زود همه کره جذب نون ها شده و سیر هم چون شعله گاز هنوز روشنه طلایی و ترد میشه و به نون ها نمیچسبه و کاملا از نونا جدا میمونه و میتونین خیلی راحت فقط نون هارو از قابلمه دربیارین.

مخلوط کردن مواد

مخلوط کردن مواد

حالا نون های سالاد ما آماده اس و میتونیم با انواع سالاد نوش جان کنین. این مقدار کره و سیر برای 3 عدد نون تست در نظر گرفته شده که برای 2 نفر کافیه.

در صورتی که تمایل داشتین میتونین هر ادویه دیگه ای رو هم به کره اضافه کنین و یا اینکه کلا سیر رو حذف کنین و نون سالادتون رو با طعم و ادویه دلخواه مثل آویشن یا پاپریکا و …. تهیه کنین.

طرز تهیه نان سالاد با طعم سیر

طرز تهیه نان سالاد با طعم سیر

 

 

سه شنبه 19 اردیبهشت 1396  12:06 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها