مواد لازم
شکر قهوه ای - یک لیوان
شیر - نصف لیوان
نمک - کمی
موز پوره شده - دو عدد کاملا رسیده
وانیل - یک چهارم قاشق چای خوری
پودر نسکافه در صورت تمایل - یک قاشق مرباخوری
پودر ژلاتین حل شده در آب - یک قاشق چای خوری
طرز تهیه
شیر و شکر را روی حرارت ملایم به مدت ده دقیقه هم می زنیم.
وقتی شکر کاملا حل و کاراملی شد، موز را که خوب له کردیم همراه پودر نسکافه اضافه می کنیم و با حرارت ملایم می پزیم تا به غلظت مناسب برسد و در آخروانیل و ژلاتین را اضافه می کنیم. مواد را بعد از سرد شدن داخل مخلوط کن بریزید تا یکدست شود.