طرز تهیه ساندويچ هات تنوری:
سينه مرغ را مزه دار كردم بعد نازک برش دادم با روغن سرخ كردم سپس قارچ خرد شده را با نمک و فلفل و پودر سير تفت دادم كالباس ها را هم جدا داخل كمی روغن تفت دادم البته به صورت برش های نازک دایره ای. بعد كالباس را لای نان باگت گذاشتم، بعد از آن مرغ و قارچ و سس خردل و سس سفید ريختم و در آخر پنير گودا گذاشتم بعد اطراف آن را فويل پیچیدم و داخل فر به مدت ١٠ دقيقه قرار دادم تا پنير آب شود ساندويچ های خوشمزه ما حاضر است نوش جان.
مرغ و کالباس سرخ شده برای ساندويچ هات تنوری
سس خردل و سفید را به قارچ و سینه مرغ سرخ شده اضافه کردم
زیر فویل پیچیدم طوری که کاملا بسته باشد و نان باگت خشک نشود
و در نهایت ...