ماهنامه سرآشپز - سمیه دیندار: اگر قند خونتان بالاست و یا کم خونی دارید، نان اسفناج برای شما عالی است. در این مطلب طرز تهیه این نان را به شما آموزش داده ایم.
مواد مورد نیاز:
- آرد: 1.5 پیمانه
- آرد گندم: 1.5 پیمانه
- شیرسویا: 1 پیمانه
- اسفناج: 125 گرم
- بیکینگ پودر: سه چهام ق چ
- نمک دریا: 1 ق چ
- سرکه سیب: 4 ق چ
- جوش شیرین: 1 ق چ
- دانه آفتابگردان: به میزان لازم
روش پخت:
1. آرد سفید، آرد گندم، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را داخل کاسه ای ریخته و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.
2. شیرسویا را همراه با سرکه و اسفناج داخل دستگاه غذاساز ریخته تا صاف و یکدست شود.
3. با استفاده از قاشقی مخلوط آرد را به مخلوط اسفناج افزوده و با لیسک مخلوط کنید.
4. خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده، سپس آن را داخل سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله قرار داده و به وسیله چاقویی روی هر کدام از آن ها یک برش بعلاوه (+) به چندان عمیق بزنید.
5. به وسیله قلم مویی مخلوط یک دوم پیمانه شیر و 1 قاشق سوپخوری آرد را روی خمیر بمالید تا کمی مرطوب شود. بعد دانه آفتابگردان و زیره را روی آن بپاشید.
6. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 35 دقیقه قرار دهید تا پخته و ترد شوند.
7. نان را از فر خارج کرده و داخل توری سیمی قرار داده تا خنک شود. سپسس با کره گیاهی نوش جان کرده و از آن لذت ببرید (این نان فاقد هرگونه چربی است و می توانید از آن به صورت روزانه استفاده کنید).