0

طرز تهیه سوپ میگو

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه سوپ میگو

ماهنامه سرآشپز - اشکان ضروری: برای اینکه بدنی قوی داشته باشید، و اگر احیانا کسالت دارید، زود خوب شوید، این سوپ میگو را درست کنید.

 

 
مواد مورد نیاز:
 
  • میگو (پاک شده): 200 گرم
  • فلفل دلمه ای رنگی (خلالی خردشده): 1 عدد
  • هویج بزرگ (خلالی خردشده): 1 عدد
  • کدو سبز (خلالی خردشده): 1 عدد
  • قارچ (اسلایس شده): 100 گرم
  • پیاز (خلالی خردشده): 1 عدد
  • آب لیمو ترش: 2 ق س
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • قرص عصاره مرغ: 1 عدد
  • اورگانو: یک چهام ق چ
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • کره: به میزان لازم
 
سوپ میگو 
 
روش پخت:
 
1.    تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیاز را درون آن ریخته و با مقداری کره تفت دهید.

2.    فلفل دلمه ای و هویج را به آن بیفزایید و تفت دهید تا کمی نرم شود.

3.    کدو سبز، قار و آب لیمو ترش را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید.

4.    زردچوبه، قرص عصاره مرغ، اورگانو، نمک و فلفل سیاه را به مواد بیفزایید و کمی تفت دهید. بعد مقداری آب را به آن بیفزایید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و  سبزیجات کمی نرم شود.

5.    میگو را با مقداری کره به مدت 1 دقیقه تفت دهید و به سوپ بیفزایید. پس از 5 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 16 اردیبهشت 1396  6:36 PM
تشکرات از این پست
nargesza ehsan007060 mty1378
دسترسی سریع به انجمن ها