ماهنامه سرآشپز - اشکان ضروری: برای اینکه بدنی قوی داشته باشید، و اگر احیانا کسالت دارید، زود خوب شوید، این سوپ میگو را درست کنید.
مواد مورد نیاز:
- میگو (پاک شده): 200 گرم
- فلفل دلمه ای رنگی (خلالی خردشده): 1 عدد
- هویج بزرگ (خلالی خردشده): 1 عدد
- کدو سبز (خلالی خردشده): 1 عدد
- قارچ (اسلایس شده): 100 گرم
- پیاز (خلالی خردشده): 1 عدد
- آب لیمو ترش: 2 ق س
- زردچوبه: به میزان لازم
- قرص عصاره مرغ: 1 عدد
- اورگانو: یک چهام ق چ
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- کره: به میزان لازم
روش پخت:
1. تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیاز را درون آن ریخته و با مقداری کره تفت دهید.
2. فلفل دلمه ای و هویج را به آن بیفزایید و تفت دهید تا کمی نرم شود.
3. کدو سبز، قار و آب لیمو ترش را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید.
4. زردچوبه، قرص عصاره مرغ، اورگانو، نمک و فلفل سیاه را به مواد بیفزایید و کمی تفت دهید. بعد مقداری آب را به آن بیفزایید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و سبزیجات کمی نرم شود.
5. میگو را با مقداری کره به مدت 1 دقیقه تفت دهید و به سوپ بیفزایید. پس از 5 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.