0

بستنی سنتی مغزدار

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

بستنی سنتی مغزدار

بستنی سنتی مغزدار  مواد لازم

 

شیر پر چرب  - یک و نیم لیتر
گلاب  - نصف استکان
خامه صبحانه -  یک بسته
زعفران حل شده -  دو قاشق غذاخوری
ثعلب  - یک قاشق چای خوری
وانیل -  یک دوم قاشق چای خوری
شکر -  600 گرم
پودر کاکائو -  50 گرم
شکلات تخته ای -  50 گرم
مغز پسته -  50 گرم
مغز گردو -  50 گرم

 

 

طرز تهیه

ابتدا خامه را با کمی شیررقیق کنید و ته یک سینی پهن کنید و داخل فریزربگذارید تا یخ بزند .


شکر و ثعلب را با هم خوب مخلوط کنید و طی چند مرحله به شیر اضافه کنید و مدام با همزن هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شود.مواد را به سه قسمت تقسیم کنید .به اولی وانیل بزنید.
به دومی گلاب و زعفران اضافه کنید و خوب هم بزنید.

 


به سومی هم پودر کاکائو بزنید و مخلوط کنید .


بهتراست مواد بستنی داخل ظرف روی یا استیل باشد تا زودتر سرما را به خود بگیرد.


سپس هر ظرف را جداگانه  داخل یک  کاسه پر از آب و یخ بگذارید و هم بزنید تا کامل سرد شود.


 بعد ظرف بستنی را داخل فریزر بگذارید. این کاررا تا یک ساعت ونیم انجام دهید . (هر یک ربع یک بار).


هر وقت بستنی از اطراف ظرف شروع به بسته شدن کرد، مرتب با قاشق از اطراف به مرکز هم بزنیدو در فریزر بگذارید.


بعد از این زمان به بستنی وانیلی خامه فریز شده و مغز گردو اضافه کنید.


 می توانید به بستنی زعفرانی خامه فریز شده و پسته بیفزایید و به بستنی کاکائویی  شکلات تخته ای رنده شده اضافه کنید .


ته یک قالب نایلون پهن کنید. ابتدا لایه کاکائویی بعد زعفرانی و در آخر وانیلی را در قالب بریزیدو به مدت سه تا چهار ساعت داخل ظرف دربسته داخل فریزر نگهداری کنید .

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 13 اردیبهشت 1396  8:47 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها