0

طرز تهیه دسر موس لیمو

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

طرز تهیه دسر موس لیمو

طرز تهیه دسر موس لیمو

چی لازم دارم:

آب لیموترش یک عدد بزرگ

آب لیموترش یک عدد کوچک

شکر ۷۰ گرم

زرده تخم‌مرغ ۵ عدد

پنیر خامه‌ای ۲۵۰ گرم

ورقه ژلاتین یک و نیم عدد

خامه زده شده ۲۰۰ میلی لیتر

چطوری درست کنم:

در یک کاسه بزرگ آب لیموترش‌ها را با یکدیگر مخلوط کنید. شکر و زرده‌های تخم‌مرغ را اضافه کنید و هم بزنید.

یک سوم قابلمه‌ای را از آب پر کنید و بگذارید روی حرارت کم جوش بیاید. کاسه همزن را به صورتی روی قابلمه قرار دهید که کف آن با آب در تماس نباشد و فقط حرارت آن را گرم کند. مخلوط را به طور مداوم به مدت ۵- ۳ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید.

ژلاتین را در آب خیس کنید.

وقتی مخلوط هنوز گرم است ورقه‌های ژلاتین را درون کاسه‌ای قرار دهید و روی آن‌ها مقداری آب سرد بریزید. چند دقیقه وقت می‌گیرد تا ورقه‌های ژلاتین نرم شوند.

ورقه‌های ژلاتین را به مخلوط اضافه کنید.

ورقه‌های ژلاتین را از آب خارج کنید و کمی آن‌ها را فشار دهید تا هرگونه آب اضافی آن‌ها خارج شود سپس آن‌ها را به مخلوط که هنوز گرم است اضافه کنید و کمی هم بزنید تا کاملا درون مخلوط حل شوند. مخلوط را در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شوند.

خامه و پنیر را اضافه کنید.

وقتی مخلوط خنک شد ابتدا خامه سپس پنیر را به آن اضافه و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

مخلوط را درون یخچال قرار دهید.

مخلوط را درون لیوان‌هایی که از قبل آماده کرده‌اید بریزید سپس آن‌ها را به مدت ۴- ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا خوب خنک و کمی سفت شوند.

موس لیمو‌ها را از یخچال بیرون بیاورید و روی هر کدام از آن‌ها را با پوست رنده شده لیمو و برگ نعنا تزئین و سرو کنید.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 13 اردیبهشت 1396  10:24 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها