چی لازم دارم:
آب لیموترش یک عدد بزرگ
آب لیموترش یک عدد کوچک
شکر ۷۰ گرم
زرده تخممرغ ۵ عدد
پنیر خامهای ۲۵۰ گرم
ورقه ژلاتین یک و نیم عدد
خامه زده شده ۲۰۰ میلی لیتر
چطوری درست کنم:
در یک کاسه بزرگ آب لیموترشها را با یکدیگر مخلوط کنید. شکر و زردههای تخممرغ را اضافه کنید و هم بزنید.
یک سوم قابلمهای را از آب پر کنید و بگذارید روی حرارت کم جوش بیاید. کاسه همزن را به صورتی روی قابلمه قرار دهید که کف آن با آب در تماس نباشد و فقط حرارت آن را گرم کند. مخلوط را به طور مداوم به مدت ۵- ۳ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید.
ژلاتین را در آب خیس کنید.
وقتی مخلوط هنوز گرم است ورقههای ژلاتین را درون کاسهای قرار دهید و روی آنها مقداری آب سرد بریزید. چند دقیقه وقت میگیرد تا ورقههای ژلاتین نرم شوند.
ورقههای ژلاتین را به مخلوط اضافه کنید.
ورقههای ژلاتین را از آب خارج کنید و کمی آنها را فشار دهید تا هرگونه آب اضافی آنها خارج شود سپس آنها را به مخلوط که هنوز گرم است اضافه کنید و کمی هم بزنید تا کاملا درون مخلوط حل شوند. مخلوط را در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شوند.
خامه و پنیر را اضافه کنید.
وقتی مخلوط خنک شد ابتدا خامه سپس پنیر را به آن اضافه و خوب آنها را با هم مخلوط کنید.
مخلوط را درون یخچال قرار دهید.
مخلوط را درون لیوانهایی که از قبل آماده کردهاید بریزید سپس آنها را به مدت ۴- ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا خوب خنک و کمی سفت شوند.
موس لیموها را از یخچال بیرون بیاورید و روی هر کدام از آنها را با پوست رنده شده لیمو و برگ نعنا تزئین و سرو کنید.