چی لازم دارم:
گوشت گوسفندی با استخوان (سردست یا دنده) : 400 گرم
برنج خیس کرده : 6 پیمانه
پیاز : 2 عدد
پیاز سرخ کرده : 5 قاشق سوپخوری
زیره سیاه : 4 الی 5 قاشق چایخوری
فلفل سیاه : 1/4 قاشق چایخوری
نمک : به میزان لازم
چطور بپزم:
گوشت گوسفند با استخوان را کاملاً بشویید و تمیز کنید. به همراه 2 عدد پیاز و مقداری نمک و حدود 2/5 لیتر روی حرارت بگذارید تا کاملاً پخته شود. هنگامی که گوشت کاملاً پخته شد بگذارید تا آب گوشت کاملاً غلیظ شود و به 1/4 و 2 پیمانه برسد.
برنج را با 2 قاشق چایخوری نمک و 13 پیمانه آب روی حرارت بگذارید تا آب برنج کاملاً کشیده شود و کاملاً له گردد. سپس روی قابلمه دمی بگذارید و آن را به مدت 40 دقیقه دم کنید.
درون یک قابلمه گوشت پخته شده را از استخوان جدا کنید و آن را با گوشت کوب دستی کوبیده سپس برنح را نیز به آن به صورت کم کم اضافه کنید و مرتب بکوبید.
در بین کار آب غلیظ شده گوشت و فلفل سیاه و زیره و پیاز سرخ شده را نیز به مخلوط گوشت و برنج اضافه کنید و کاملاً بکوبید تا یکدست شود.
درون ظرف مورد نظر بریزید و با زیره و پیاز سرخ شده تزئین کنید.