اکثرا و در حالت دیفالت، همیشه ماکارونی و اسپاگتی را با گوشت قرمز چرخ کرده درست می کنیم. اما در این مطلب، کوفته هایی از مرغ داریم که می خواهیم اسپاگتی را با آنها سرو کنیم.
مواد لازم:
اسپاگتی: 200 گرم
گوشت مرغ (چرخ کرده): 400 گرم
پنیر پارمزان (رنده شده): 4 قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
سس کچاپ: یک قاشق سوپ خوری
سس خردل: یکم قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز (ریز خرد شده) یک عدد
پیاز (خرد شده): یک عدد
گوجه فرنگی (پوست کنده و خرد شده): 450 گرم
آب مرغ: یک پیمانه
خامه: 2 قاشق سوپ خوری
پودر آویشن: یک قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1. اسپاگتی را مطابق دستورالعمل روی آن بپزید و کنار بگذارید، گوشت مرغ چرخ کرده، سس کچاپ، سس خردل، فلفل قرمز ریز خرد شده، 3 قاشق سوپ خوری پنیر پارمزان رنده شده، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و به خوبی ورز دهید.
2. گلوله های کوچکی از مخلوط به دست آمده جدا کرده و کنار بگذارید. مقداری روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و کوفته ها را در آن سرخ کنید.
3. پیاز خرد شده را در روغن تفت داده (حدود 3 الی 4 دقیقه) و گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده، آب مرغ، پنیر پارمزان باقی مانده و پودر آویشن را اضافه کنید و اجازه دهید حدود 5 دقیقه روی حرارت ملایم بپزند.
4. کوفته قلقلی های تفت داده شده را اضافه کرده و دوباره به پخت مواد ادامه دهید. در آخر که مواد غلظت یافت، خامه را اضافه کنید. اسپاگتی را به همراه این سس و کوفته قلقلی ها سرو کنید.