در این مطلب طرز تهیه فیله ماهی با سس پیاز رابه شما آموزش داده ایم. درست کنید و از آن لذت ببرید.
مواد مورد نیاز:
فیله ماهی: 4 عدد
پیازچه (خرد شده): 100 گرم
پودر سیر: 1 ق چ
آب لیمو ترش: 1 ق س
روغن مایع، نمک و فلفل: به میزان لازم
مواد مورد نیاز سس پیاز:
پیاز قرمز (خلالی خرد شده): 2 عدد
گوجه گیلاسی (خرد شده): 6 عدد
استاک ماهی: 150 میلی لیتر
سرکه قرمز: 2 ق س
شکر: 2 ق س
آرد ذرت: 1 ق س
آب لیموترش: 1 تا 2 ق س
آب: 2 ق س
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن مایع: 2 ق س
روش پخت:
1- نمک، فلفل، پودر سیر و آب لیموترش را داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید. سپس فیله ماهی را درون آن قرار داده و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
2- تابه نسوزی را روی حرارت قرار داده، سپس روغن را درون تابه گرم کنید و ماهی را داخل آن سرخ کنید.
3- برای تهیه سس؛ پیاز را درون کاسه ای ریخته و آب لیموترش را به آن اضافه و مخلوط کنید. درون تابه ای روغن را گرم کرده، سپس مخلوط پیاز و گوجه گیلاسی را داخل آن ریخته و به مدت 4 دقیقه تفت دهید. بعد سرکه و شکر را به آن افزوده و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. سپس استاک ماهی، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم حدود 9 دقیقه بپزید. بعد آرد ذرت را با آّرد مخلوط کرده و به سس اضافه کنید و بگذارید تا روی حرارت غلیظ شود. سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
4- ماهی سرخ شده را با سس پیاز، فلفل و پیازچه (قسمت سبز) تزیین و سرو کنید.
• برای تهیه استاک ماهی: استخوان و پوست ماهی را همراه با 1 حبه سیر، 1 عدد پیاز و برگ بو درون قابلمه ای حاوی 2 پیمانه آب ریخته و بگذارید تا بپزد. (بعد از 20 دقیقه دوسوم پیمانه آب باقی خواهدماند). سپس آن را از صافی رد کرده و استفاده کنید.